Da jeg ikke kunne finde tråden, hvor en fyr spurgte hvorfor I foretrækker bad boys, kommer her en afstikker. Med fare for at blive upopulær, fatter jeg jer ikke. I skriver at grænsen går ved at de er nogen svin. Hvis I går efter fyre der behandler kvinder dårligt (det I kalder modspil wtf???) så må I sgu også forvente et af flere scenarier; de kan være nok så charmerende i starten, men når først I er blevet kærester, skifter de personlighed. Så kan I forvente en eller flere ting: de slår jer, de er jer utro, de stalker jer og tæver jeres drenge-venner. Hvorfor er det at foretrække fremfor fyre der behandler jer ordentligt? Hvilket bringer mig til næste spørgsmål: ham der kaldes verdens lækreste fange. Der er en rigtig god grund til at han sidder i fængsel. Hvordan kan I se bort fra det? Og dem af jer, ved ikke om det gælder nogen herinde der har skrevet med fanger i fængsler, besøgt dem og bollet med dem og i værste tilfælde, giftet siug med dem og født deres børn?? WTF??, spørger igen. De siger at bad boysd og mordere vækker moder-genet hos de kvinder. Jeg siger at de kvinder er psykisk ustabile, når de overhovedet kan finde på det. Som hende der giftede sig med Peter Lundin og fik et barn med ham. Jeg kan fortælle jer piger så meget at vi mænd ville opfatte en "bad girl", hvis det er et udtryk,som en led møgkælling. Vi ville ikke tænde på hendes "modspil". Og vi ville aldrig skrive til kvindelige mordere i fængsler og indlede forhold med dem. Aldrig nogensinde!!!

Tom.S.C., 42
17-07-2017. Kl. 14:31

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Jeg tror ikke helt du har forstået hvad en badboy er, Tom... udover det, er der så en pointe med dit indlæg? Jeg tvivler på nogen af kvinderne herinde har skrevet breve til Peter Lundin, og hvorfor fanden skulle vi vide hvorfor nogle kvinder har gjort det...

Kvinde, 17-07-2017. Kl. 16:13
Er du enig?
 • 12
 • 2
Se 9 tidligere kommentarer

Jeg kan ikke se hvordan et spørgsmål kan være ærligt eller uærligt.

Dette er bare et ynkeligt udbrud, fordi Tom ikke har succes hos kvinder og han mangler en "syndebuk".

omni, 19-07-2017. Kl. 12:52

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Har du rent faktisk set den dokumentar omkring kvinden der giftede sig med lundin? Den forklarer måske meget godt, hvorfor hun gjorde det.

Kvinde, 23 år 17-07-2017. Kl. 20:19
Er du enig?
 • 7
 • 2
Se 5 tidligere kommentarer

Ok, tak. Jeg vil kigge efter den når jeg har været på arbejde.

Tom.S.C., 42 år 18-07-2017. Kl. 06:54

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Nej,synes ikke de er tiltrækkende slet ikke hvis deres grove opførsel,men det er en fyr,der ligner en reklame for vaskepulver med store hundeøjne,der stinker af deodorant fra top til tå heller ikke...........

Naika, 27 år 19-07-2017. Kl. 01:54
Er du enig?
 • 1
 • 0

Naika: øhh okay, hvad er din pointe?

Tom.S.C., 42 år 19-07-2017. Kl. 22:17

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg tror at du misfortsår hvad den attraktive badboy er, de eksempler du nævner er jo slemt kriminelle og hvinder som er vilde med dem, især nok til at have sex med dem må være et mindretal.

Woman havde fornyligt en artikel med hotte badboys i film og tv: http://woman.dk/maend/se-de-17-allerhotteste-og-mest-sexede-bad-boys-fra... (hvis link ellers virker ellers er det under sex & mænd > mænd. Jeg kender ikke dem alle sammen men f.eks. Channing Tatum i Step up, John Travolta i Grease og Heath Ledger i 10 things i hate about you er badboys som jeg synes er hotte. Det er dem som inderst inde er virkelig søde og den side bestemt kommer frem når de er sammen med den rigtige pige.

Beautylove, 20 år 17-07-2017. Kl. 20:52
Er du enig?
 • 3
 • 2
Se 2 tidligere kommentarer

Hej Tom, jeg synes bare ikke at dem du nævner er det jeg tænker på ved termed 'bad boys' det du snakker om er jo slemt kriminelle og psykotiske mennesker. Det jeg assosiasere en 'bad boy' med er ligesom de eksempler jeg nævnte. Men det kommer jo nok an på ens personlige syn på ordet og der ser vi forskelligt på det. Jeg kan heller ikke forstå hvorfor de kvinder du snakker om gør som de gør men når man snakker om at mange kvinder er vilde med bad boys, ville jeg sige at der oftest er tale om den type som er i de romantiske film (bare så du ikke tror at alle kvinder er vilde med de der hard core kriminelle). Og der findes fyre som er ligesom dem i film, for jeg er selv kæreste med en, som har en kriminel fortid (ikke så hard core, tyveri og lidt drugs) men nu lever et ærligt liv, ikke er sindsygt jaloux og behandler mig som en prinsesse

Beautylove, 20 år 19-07-2017. Kl. 23:33

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive