De søde nørder, hvordan Får jeg jer til at vise interesse ? Jeg er en kvinde som går meget op i tøj og design og generelt fashion. Til gengæld er jeg slet ikke til fyre som også går op i det, men meget mere til de lidt nørdede typer, som måske ikke har helt så meget styr på det med tøjet ( håber ikke jeg træder nogen over tæerne her) Mit problem er at når jeg går i byen er det altid de der meget smarte typer ( især CBS typerne ;)) som lægger an på mig. Ikke fordi jeg ikke bliver smigret over det, for det gør jeg da selvfølgelig, men kunne bare godt tænke mig at det også var de søde nørder der lagde an på mig. Og ja jeg ved godt jeg selvfølgelig selv kunne starte med at tage initiativ, men jeg sys bare det er så maskulint og lækkert når en fyr tager initiativ og det tænder mig bare så meget mere, så hvordan får jeg jer til det?:)

Kvinde
19-07-2015. Kl. 21:45
Vis:

Nu er jeg selv lidt en nørdet type og det her er blot min opfattelse af / mit syn på din problemstilling. De nørdede typer er som regel ikke dem med den største selvtillid og vil nok have lidt svært ved at fatte, at en ombejlet pige kan fatte interesse for dem. Selv hvis du tager kontakt til dem, vil de stadig nok have lidt svært ved at tro på det. Du skal nok forvente, at du skal lave en del arbejde for at trænge igennem til dem, men når du først dertil har du med stor sandsynlighed en fantastisk og utrolig loyal kæreste (såfremt du selvfølgelig ønsker at være i et forhold med vedkommende). Men for at få dem til at tage initaitiv vil nogle blikke og smil i de fleste tilfælde nok virke, ellers kan du prøve at opholde dig i nærheden for på den måde yderligere at signalere interesse.
Egentlig er situationen lidt et dødvande, du vil gerne have, at nørden tager kontakt og nørden tør formentlig ikke tage kontakt. Håber det hjalp, held og lykke i din jagt på de kære nørder.

Mand, 19-07-2015. Kl. 22:25
Er du enig?
 • 30
 • 19

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Puha det er svært. Jeg sprang en enkel gang i ud i det i en brandert og gik hen til hende.
Men det var hverken noget hun havde ønsket eller håbet - gav mig dog en chance fordi at jeg virkede lidt kær der i al min nervøsitet og prøvede.

Men jeg tror slet ikke at det er noget du skal regne med, så skal du møde nørderne hvor de er, der er de som regel lidt mere sikre.

Hvis det endelig er, så kan du prøve at indlede kontakt og lade ham vide at du gerne vil snakke med ham, så kan det være han tør tage sig sammen til at komme hen til dig.

Kim, 29 år 20-07-2015. Kl. 12:48
Er du enig?
 • 20
 • 13

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Du kommer langt ved at finde en af de såkaldte "nørdede typer" og smile til dem. Vise du synes de er attraktive, og dermed lægge op til at de skal tage initiativ. De nørdede typer er nemlig vant til at piger med fuldt styr på mode og drenge omkring sig i massevis, ikke kigger deres vej og endelig dumper dem med det samme hvis de forsøger at tage kontakt (fx ruller med øjnene "hvad tror du selv?!") hvorfor de generelt lader være.

Mand, 22 år 19-07-2015. Kl. 22:05
Er du enig?
 • 22
 • 15

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg ved ikke hvordan andre har det men vis det var mig ville jeg nok være lidt sky hvis jeg skulle starte på noget med en pige/dame som virkelig bare havde tøjet og alt så det sad 100%
Så vil nok sige du skulle måske prøve at komme lidt tæt på personen som du syntes er sød og få ham til at føle sig tryk Ved dig

Jens, 19-07-2015. Kl. 21:56
Er du enig?
 • 20
 • 18

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg er den nørdet type, jeg bruger nemt en 4 timer foran skærmen.
Jeg vil sige at hvis du gerne vil have deres opmærksomhed, så kunne det være en god idé at få øjenkontakt med dem, blinke til dem, smile til dem eller finde en måde hvor på, at du får dem til at se dig.
Ofte er den nørdet type ikke så selvsikker, men hvis du viser interesse, er jeg sikker på de vil tage chancen.

Det siger jeg fordi sådan er jeg.

Svit, 17 år 19-07-2015. Kl. 22:01
Er du enig?
 • 18
 • 17

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Det kan du ikke få dem til, der bliver du altså nød til at vise dem at du er interesseret i dem og måske skære det lidt ud i pap for dem. Men så før du til gæld en utrolig royal kæreste.

R, 29 år 19-07-2015. Kl. 21:54
Er du enig?
 • 13
 • 13

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Hej, jeg er selv en nørdet type, men som de andre har skrevet, så er os nørder generelt ikke så selvsikre. Jeg for eksempel en nørd indenfor musik men, jeg er ikke ret god til lære folk at kende, eller til at tage initiativ til spørge folk. Jeg har overhovedet ikke styr på tøjet, jeg har 60 cm hår og ved efterhånden rigtig meget om musik men, jeg kan bare ikke finde ud af at tale til den type kvinde som du er (eller nogen anden type for den sags skyld), da jeg sikkert ville blive afvist. Så hvis du vil have en nørd eller nørdet type, så bliver du nok nødt til, selv at tage initiativ. Os nørder er for det meste generte.

ThrashMetalGut, 17 år 20-07-2015. Kl. 00:05
Er du enig?
 • 14
 • 16

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Som lidt nørdede så er jeg sjældent den der tager intinativ og det er der generelt mange få af os der gør, så du må starte det op og vise interessen så kan det være han gør mere selv hen ad vejen

Drew, 24 år 21-07-2015. Kl. 23:53
Er du enig?
 • 16
 • 20

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive