Det der med at møde svigerfamilien, hvor længe synes I der skal gå? Hvad er det længste I har ventet med at møde eller lade hende møde svigerfamilie? Hvad er det korteste? Er der forskel på om hun skal møde dine forældre eller om du skal møde hendes?

StupidMee, 33
06-10-2017. Kl. 16:25
Vis:

Jeg synes der skal gå lang nok tid til at man ved at det er seriøst og holder. I hvert fald 3 mdr. Afhængigt af hvor længe der går før den store forelskelse har lagt sig og det er blevet hverdag. Hvis forholdet stadig kan holde til det, så kan man godt møde hinandens forældre.

Tom.S.C., 43 år 07-10-2017. Kl. 20:22
Er du enig?
 • 9
 • 3

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Det sker når det sker. Altså der kommer et eller andet hvor de er der og så ser man dem. Har virkelig ikke nogen "fornemmelse" af det.

Det korteste var 20 dage. Mødte hende nytårsaften mens jeg var hamrende stiv og ventede på en taxi omkring kl 3 om morgenen. den 20. januar (og det ved jeg det var, fordi det er mine forældres bryllupsdag) var hun med i et show som hun inviterede mig med til at se - det startede så med spisning hjemme hos hendes forældre. Vi blev kærester den 4. juni, og derfra gik der så et par uger før jeg så hendes mor igen - og hun boede altså hjemme ved hendes mor. Jeg husker ikke hvornår hun mødte mine, men jeg tror nok det var omkring jul.

Det længste er omkring 1 måned, vi begyndte at komme sammen den 20. juni, og omkring slutningen af juli eller starten af august tog vi ud i hendes forældres sommerhus sammen med hendes forældre i et par dage.

Jeg tænker virkelig ikke så meget over om jeg skal møde hendes eller hun skal møde mine. Jeg ved at min mor er glad bare jeg er glad, og jeg kender min fars smag - så... Så har jeg altid haft en god portion charme og en evne til at tale med forældre, så det har altid været let. Har kun haft en svigerfar som ikke kunne lide mig grundet min religion, men det er også det. Han gav stadig en øl eller 2 når jeg kom på besøg - men han var vist lidt bekymret for hvad jeg gjorde ved hans datter.

Kimowich, 32 år 06-10-2017. Kl. 20:37
Er du enig?
 • 8
 • 5
Se 3 tidligere kommentarer

Kimmovich: Ok tak for uddybende forklaring :)

Tom.S.C., 43 år 08-10-2017. Kl. 20:10

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg synes, der skal gå lidt tid, så man lærer hinanden bedre at kende. Det kan være 2-3 måneder eller hvornår man synes, det er passende. Dog kan jeg ikke se nogen forskel på, om det er hendes eller hans forældre, man møder først.

Mand, 40 år 06-10-2017. Kl. 17:38
Er du enig?
 • 5
 • 4

Jeg synes det er nemmest at møde hendes forældre. Jeg er mere påpasselig med at lade pigen møde mine forældre, der skal helst gå lidt længere tid.

Munk, 23 år 06-10-2017. Kl. 17:51

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive