Dette spørgsmål er til dig der måske er en smule genert anlagt på lagnerne. Hvorfor føler du at du kan have svært ved at give slip for dine lyster og begær? Altså ligge din indre "pæne pige" på hylden? Er det overhovedet en ambition for dig? Og hvis ja, hvordan hjælper jeg dig med at nå det?

Mads, 23
13-06-2015. Kl. 22:23

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Jeg tror den type pige du beskriver som "den pæne pige", er lidt usikker i forhold til at tage intiativ og give slip. Det kræver at man føler sig tryg og selvsikker før man slipper hæmningerne så det kommer jo også an på om det er en pige du netop har mødt eller en du har været sammen med nogle gange.

Jeg har selv været den "pæne pige" men det var i forbindelse med at jeg ikke havde haft sex særlig mange gange og netop var i et nyt forhold, men det forsvinder meget hurtigt jo mere man lærer fyren at kende og giver sig selv lov til at være lidt vildere. Det hænger jo også sammen med hvor gammel og erfaren man er. Jeg vil dog helt klart sige at alle piger gerne vil være gudinder i et soveværelse og det indebærer jo også at hen til sine lyster.

Det vigtigste er nok bare at du prøver at skabe en afslappende stemning hvor pigen ikke er bange for at slippe hæmningerne, fortæl hende hvad du syntes og hvorfor du er tiltrukket af hende det kan give et boost. Igen, hvis pigen ikke er så erfaren kan det tage mere end bare et par søde ord før hun slipper sig løs, så du må være forberedt på at det kan tage tid og lidt arbejde. Du kunne måske forslå at i hver får en aften hvor i hver især bestemmer hvad der skel ske inde på soveværelset, så kan du jo give nogle eksempler på hvad du godt kunne tænke dig samtidig med at du får et indblik i hvad hun har af fantasier ;).

Isabelle, 20 år 13-06-2015. Kl. 23:26
Er du enig?
  • 18
  • 19

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive