Ej jeg bliver simpelthen nød til at spørge jer kvinder om noget. Jeg har nu gentagende gange set, oplevet, og hørt hundrede af historier omkring kvinder der er der, hvor der er penge og hvor de får ting. Det er efterhånden blevet et verdens billede, eller ved ikke om det altid har været det, men det er ihvertfald ikke nogle hemmelighed at kvinder vil være der hvor der er penge eller "success" i form af popularitet og magt. Mit spørgsmål til jer kvinder er bare, føler i jer seriøst aldrig som nogle små ludere ? Når i boller med ham den rige bare for at få status eller dater ham den populære for jeres omdømme ? Siger kvinder aldrig til sig selv, ej jeg er jo faktisk ret overfladisk og det er egenligt lidt klamt og fuldstændig usselt. Jeg lever jo egenligt kun for alle de overfladiske ting i livet ? Eller registrere i overhovede ikke, hvor småligt og ynkeligt det er ? Og nu taler jeg ikke om alle kvinder, ved godt der er nogle som ikke er sådan. Men synes det er rigtig slemt, og det undre at det bare er blevet sådan det er, uden nogle siger noget. Feks prøv at se de videoer på youtube, med en fyr der spørger om en pige har lyst til at hænge ud, så siger hun først nej, men så ser hun hans bil, så vil hun pludselig gerne. Fuldstændig ynkeligt.

baba yaga
07-10-2015. Kl. 15:53

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Jeg er faktisk fløjtende ligeglad med en mands penge. Det eneste krav jeg har til hans beskæftigelse og karriere er at han laver et eller andet og har nogle mål og ambitioner. Det behøver slet ikke at være noget fancy hvor han tjener mange penge. Om han er tjener, tømre, bankdirektør eller bilforhandler er ligegyldigt. Jeg vil bare have en mand som vil noget med sit liv.

Camilla, 21 år 07-10-2015. Kl. 16:11
Er du enig?
 • 57
 • 11
Se 1 tidligere kommentarer

Hov. Den kommentar skulle have været til OP.

Mand, 28 år 12-10-2015. Kl. 15:37

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Du virker utrolig sølle når du føler du får det bedre ved at kalde kvinder for ludere fordi de foretrækker fyre der har styr på økonomien. Nej jeg føler mig ikke som en luder ved at jeg foretrækker en fyr der har styr på økonomien, end én der ikke engang kan betale hans regninger til tiden. Jeg har prøvet at være sammen med en fyr der ikke havde styr på noget.. Han var umoden og brugte hans penge på odds som han tabte, på computerspil og alt for dyre byture, og da han inviterede mig i biografen som var min fødselsdagsgave ente jeg med selv at betale for alt fordi hans kort var i minus den dag. Var det fedt? Nej. Så jeg fuldstændigt ligeglad med hvad andre vatpikke synes om piger der kan lide fyre der ik er økonomiske skvat, det er bare turn off.

Kvinde, 07-10-2015. Kl. 16:26
Er du enig?
 • 81
 • 40
Se 26 tidligere kommentarer

Synes der er forskilt på en goddigger og en som synes det behagligt at der er råderum i økonomi til at gå ud og spise andet. Dem jeg følger som er golddigger er, dem som regner med at få et guld kort efter man er blevet kærester, eller bare regner med at få betalt alt hva de peger på. Jeg synes de første er de bedste, det normalt også dem som har en længere uddannelse.

Christoffer, 26 år 13-10-2015. Kl. 21:08

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg giver dig ret i, at mange piger går efter status og penge - kan se det ved flere af mine veninder. Jeg synes ikke det kan sammenlignes med en luder, men vil give dig ret i at det er ynkeligt.
Heldigvis er alle piger ikke sådan, og vil mene at man hurtigt at spotte de typer. I min vennegruppe er det den samme slags type, som går efter de mænd, og ofte er det piger med lav uddannelse selv. Så de vil ikke selv kunne komme til, at købe alt det som "den rige fyr" kan, så derfor er de nødt til at vælge ham. Fordi en uden penge ikke kan give dem alle de ting, som de ikke selv har råd til.
Find en pige med hjerne og hjertet på rette sted - så slipper du for de typer.

cm, 25 år 07-10-2015. Kl. 16:47
Er du enig?
 • 42
 • 15
Se 4 tidligere kommentarer

Jeg synes faktisk det godt kan sammelignes med en luder, siden begge to bare går efter pengene :)))

Brandur, 23 år 13-10-2015. Kl. 02:29

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg har set mange mænd som hele tiden går i seng med en ny. Hvorfor gør I det? Er I virkelig sådan nogle gigolo'er at I ikke kan holde på en? Hvad er der galt med jer? I kan selv se på youtube, der er en video der viser hvor billig EN mand er. Fuldstændig ynkeligt.
( mærk sarkasmen;)

Kvinde, 07-10-2015. Kl. 20:31
Er du enig?
 • 31
 • 15
Se 3 tidligere kommentarer

Tror langt fra det udsagn udelukkende gælder mænd. Tænk lige på at for hvert et one night stand der finder sted er der både en kvinde og en mand involveret (homosexualitet undtaget) ;-). Så kvinder og mænd må jo være lige slemme til det.

ncb, 20 år 13-10-2015. Kl. 15:10

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Kvinder har ikke selvindsigt nok til at analysere deres eksistens på den måde. Istedet for at brokke dig så gør hvad succesfulde mænd gør, knep dem og kom videre.

Mand, 07-10-2015. Kl. 19:00
Er du enig?
 • 33
 • 17
Se 3 tidligere kommentarer

Lol... Generelisér lidt mere.

Mand, 12-10-2015. Kl. 16:19

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg vidste ikke at der var så mange "rige" mænd her i DK, at det er blevet et problem for folk med almindelig økonomi at finde en sød pige.

Og jeg var heller ikke klar over at der var så mange golddiggers her i landet.

På et tidspunkt var der tale om høje og lave mænd. Nu er emnet om økonomi hot.

Kvinde, 07-10-2015. Kl. 18:56
Er du enig?
 • 23
 • 12

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Du lyder som en der er blevet afvist et tilpas antal gange, og skal lade dine latterlige aggressioner gå ud over os. Jeg tror, du skal komme videre og måske lade være med at generalisere sådan.

Og lad please være med at hænge virkeligheden op på youtube-videoer ;-)

M, 20 år 07-10-2015. Kl. 18:29
Er du enig?
 • 32
 • 21
Se 1 tidligere kommentarer

Han har jo ret på nogle punkter, uden at lyde som et dickhead, så har jeg lavet flere damer på det han taler, det er ikke noget jeg er stolt af, men det er nemt. Jeg vil ikke sige at det gør pigerne til "ludere", nogle piger går bare meget op i deres image og vil gerne hænge med de rigtige. I mit tilfælde er jeg bare lidt mere snu end dem, da jeg i forvejen godt ved at de kun kommer hen, fordi de ved hvem jeg er. Pigerne kommer også gerne steder hvor de finere typer kommer, som ZEN, jupiter, etc.

Søren, 25 år 12-10-2015. Kl. 17:36

Du skal være logget ind for at kunne skrive

De videoer på youtube er tit sat op og komplet skuespil, hvor pigerne du ser, har fået besked på hvad de skal gøre.

Derudover har jeg faktisk set en hel normal mand, forklædt som en tyk mand, score kvinde efter kvinde, blot ved at charmere hende og have en god humor. Og de videoer altså ikke opsat. Det er en mand der har speciale i dating og kvinder. Bare lige for at pointere, at kvinder ikke nødvendigvis altid falder for det materielle eller omdømmet.

Marie, 19 år 07-10-2015. Kl. 16:57
Er du enig?
 • 30
 • 19
Se 5 tidligere kommentarer

"De videoer på youtube er tit sat op og komplet skuespil, hvor pigerne du ser, har fået besked på hvad de skal gøre.

Derudover har jeg faktisk set en hel normal mand, forklædt som en tyk mand, score kvinde efter kvinde, blot ved at charmere hende og have en god humor. Og de videoer altså ikke opsat." Ja right.

Gold Diggers EveryWhere, 21 år 12-10-2015. Kl. 23:23

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Fatter seriøst heller ikke den type piger! Jeg har ingen krav når det kommer til en fyrs penge eller uddannelse, så længe han bare er glad (ved godt det lyder kliche haha). Men der er bare nogle piger der ser penge som et must og bliver tiltrukket af de rige typer, og det tror jeg ikke rigtig man kan gøre noget ved. Jeg har selv aldrig forstået det, da der er super mange rige idioter derude.. men sådan er vi jo så forskellige ;)

L, 19 år 07-10-2015. Kl. 16:20
Er du enig?
 • 29
 • 20
Se 6 tidligere kommentarer

Kvinde kl. 19:12

Det har jeg aldrig sagt. Det er noget, som du finder på.

Desuden antog du også, at jeg er en af de mænd, som går efter golddiggers.

 

Mand, 07-10-2015. Kl. 23:04

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ved ærlig talt ikke, hvor du er stødt på de piger henne..

Jeg vil gerne forsørge mig selv, og er bestemt ikke interesseret i at få i hoved og røv. Omvendt vil jeg nok heller aldrig gide at være sammen med en fyr, som bliver ved med at nasse på mig.

Kvinde, 07-10-2015. Kl. 19:19
Er du enig?
 • 21
 • 14

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Hvad er mest ynkeligt: en luder? Eller de mænd som benytter sig af ludere fordi de ikke kan få andet?

Kvinde, 07-10-2015. Kl. 17:13
Er du enig?
 • 30
 • 23
Se 10 tidligere kommentarer

Hørt hørt Hot gentleman, jeg har dog et aber til det hele og det er at det ikke er alle der prøver en prostitueret der er usoignerede eller utiltalende, men der er da en del af dem, må jeg medgive dig. Jeg har selv været der som ganske ung og naiv. Jeg vil idag bare gerne have lov at leve livet finde en sød og rar fyr som jeg måske engang kunne leve med og ja han skal gerne kunne betale hans egne regninger, for ellers er det jo nøjagtigt det samme med de fyre der kun går efter en såkaldt "Sugarmama" eller hvad??

Gitte, 38 år 11-10-2015. Kl. 14:58

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Fuldstændigt ynkeligt af dig at have så ondt i røven. Folk gør hvad de vil gøre og det blander man sig bare ikke i. Kom nu videre.

Kvinde, 07-10-2015. Kl. 17:42
Er du enig?
 • 27
 • 21
Se 1 tidligere kommentarer

Det er ikke kun mænd der tænker på sex.. Har en del veninder der er liderlige konstant! Meget mere end jeg selv :)

- Men jeg forstår lidt jeres frustration i den her tråd.. Han burde bruge et pænere sprog! Luder er over grænsen! :)

E, 19 år 07-10-2015. Kl. 19:20

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Hvor er du vred.. Jeg føler mig seriøst aldrig som en lille luder nej.

Y, 24 år 07-10-2015. Kl. 16:04
Er du enig?
 • 34
 • 29
Se 2 tidligere kommentarer

Mand, kl 16:24 - hvor er DU seriøst et usselt menneske, at smide den slags "mærkater" på folk. Mennesker har forskellige idéer og motiver til det de nu engang gør, og hvem er du til at dømme folk på den måde?? Jeg synes at DU lyder virkelig smålig og som om at dette virkelig er noget, der nærmest går og påvirker din hverdag. Hvis du ikke kan være ligeglad med hvilke beslutninger andre mennesker træffer i deres liv, så ville jeg foreslå dig at se lidt indad.

SK, 25 år 08-10-2015. Kl. 12:44

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg kan slet ikke genkende det, du beskriver der. I hvert fald ikke fra mit liv og min omgangskreds. For mig lyder det i langt større grad som en stor kliché.

Kvinde, 07-10-2015. Kl. 21:25
Er du enig?
 • 20
 • 16

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg griner seriøst højt!

Michelle, 23 år 07-10-2015. Kl. 16:42
Er du enig?
 • 30
 • 26
Se 7 tidligere kommentarer

Kvinde kl. 20:09

Hvor er du dog ynkelig og bitter. Er det virkelig det bedste, som du kunne finde på?

Det sørgelige ved dit indlæg er, at det bare bekræfter, hvad jeg skrev før: små hjerner, små glæder.

 

Mand, 07-10-2015. Kl. 23:03

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg vil sige det passer bestemt ikke at vi er hvor der er penge og succes! Min ex havde en kæmpe gæld pga. diverse lån, og ubetalte ting - dem betalte jeg for ham, jeg hjalp med at finde jobs, købte ting han manglede til huset, sig selv, og mad, meget meget mere. Piger der kun er sammen med en for mand for penge og succes er jeg enig er ynkelige, men det er ikke alle der er sådan.

Kvinde, 07-10-2015. Kl. 20:47
Er du enig?
 • 15
 • 12

Som du selv siger det din ex

Nick, 23 år 12-10-2015. Kl. 23:18

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg må sige jeg havde overvejet det. Jeg havde mistet troen på jeg kunne finde kærlighed og tænkte at om ikke andet ville penge gøre livet sjovere. Og der findes masser af rige idioter der bare vil have en kvinde at vise frem og knalde i.

Det er ikke ynkeligt, det handler om at udnytte hvad man har.

Kvinde, 07-10-2015. Kl. 17:21
Er du enig?
 • 19
 • 19
Se 2 tidligere kommentarer

Man er så bare en gratis en af slagsen

K, 28 år 10-10-2015. Kl. 21:37

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Umiddelbart lyder det som om, du har haft en nogle dårlige oplevelser med piger, der er sådan. Men du skal bare vide, at det LANGT FRA er alle piger, der er sådan!

Kvinde, 10-10-2015. Kl. 20:39
Er du enig?
 • 13
 • 14

Hvis du læser teksten helt oppe i toppen kan du se at han skriver at ikke alle piger er sådan

Sebastian, 25-10-2015. Kl. 00:52

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Forstår ikke hvordan det er værre end rige gamle mænd som har unge smukke trofæ koner. De ved jo godt at de kun er der for pengenød skyld og jeg tror egentlig de er ret ligeglade. Ellers er de selv ude om det.

Kvinde, 07-10-2015. Kl. 16:54
Er du enig?
 • 12
 • 14
Se 5 tidligere kommentarer

Kunne ikke være mere ligeglad med, hvor meget han tjener. Jeg har selv et arbejde, tjener dog ikke vildt meget, så jeg skal nok sørge for mig selv.

Vædder, 25 år 26-11-2015. Kl. 22:56

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg tror måske godt, det kan virke som om, der er mange "gold diggers", fordi det er dem, man hører om i medierne og fra vennerne osv. Der er jo ikke nogen, der snakker om og deler historier om helt normale piger - så dem hører man ikke så meget om. Derfor kan det godt komme til at virke som om, der er rigtig mange af de overfladiske piger, men det er der jo egentlig ikke :)

Annika, 19 år 10-10-2015. Kl. 20:35
Er du enig?
 • 15
 • 19

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Er mænd så også ludere hvis de går i seng med en kvinde bare fordi de synes at hun er lækker?

M, 19 år 09-10-2015. Kl. 08:37
Er du enig?
 • 15
 • 19
Se 2 tidligere kommentarer

pff haha på ingen måde det samme, du har vidst et lidt for skruet syns vinkel, prøv at åbne ønje

Gold Diggers Everywhere, 21 år 12-10-2015. Kl. 23:22

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Så længe der er fyre der spiller pimps, vil der nok være det du kalder luder tilstede.

Og hvem gider være sammen med en der nasser på ens penge, da de ikke selv kan finde ud af at styre deres økonomi.

 

Kvinde, 07-10-2015. Kl. 16:56
Er du enig?
 • 15
 • 19
Se 5 tidligere kommentarer

Du har ret der er intet frigørende i,at være en handelsvare der bliver grisset til af mænd tilgengæld for dyrt læderskind,og sko etc.kvinder der handler sådan ved slet ikke hvad ægte kærlighed er for de har aldrig følt den alt de føler er begær bla.begær efter,at begæret,og (mis)bruges

Kat, 28 år 10-10-2015. Kl. 21:31

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg er 21 år gammel og kommer fra vestegenen, fra en familie der ikke lige altid har haft det let økonomisk. Min kæreste derimod er 23 og kommer fra Nordsjælland og har masser af penge og får hjælp af sine forældre. Jeg har aldrig nogensinde forventet at han skal købe dyre ting til mig, betale for middage og andet. Vi splitter altid op og betaler hver vores del. Men vi elsker hinanden. Så det er absolut ikke alle kvinder der er goldiggers. Vi har desuden været været sammen i 3 år nu :)

Lola, 21 år 13-10-2015. Kl. 18:34
Er du enig?
 • 9
 • 14

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ser man omvendt på det, så må det egentlig også være nogle ekstremt sørgelige og usikre mænd der lader sig misbruge på den måde.

Camilla, 21 år 07-10-2015. Kl. 16:37
Er du enig?
 • 18
 • 23
Se 2 tidligere kommentarer

Ja og hun bruger ham vare for hans penge. Win win

Kvinde, 07-10-2015. Kl. 16:51

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Der er altså også mænd som gør det. Lad dem nu hvis de vil og gå efter de søde piger i stedet for de andre

Kvinde, 07-10-2015. Kl. 17:30
Er du enig?
 • 13
 • 22
Se 2 tidligere kommentarer

Jeg mødte en kat. Nøgen kat. den sagde at den var luder

Kvinde, 07-10-2015. Kl. 21:03

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive