Et spørgsmål til jer kvinder, som dater og bruger dating apps. Jeg oplever tit at højde har en stor betydning, for eksempel er man under 1.80 cm, så bliver du "betragtet som en ven". Er højden virkelig så vigtigt og hvorfor, hvis den er? Venlig hilsen, manden under 1.80

Mand, 20
07-08-2017. Kl. 23:39

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Jeg har ikke mødt nogle mænd som var lavere end mig (163) så jeg tænker ikke så meget over det faktisk. Jeg har datet fyre som var på ca samme højde som mig, hvilket jeg har det helt fint med. Om han er 165 eller 180 er ligegyldigt for mig. Dog tror jeg rent instinktivt at høje mænd, gør at kvinderne føler sig små og mere feminine. Men hvis man møder en lav fyr som bare er super lækker og den dejligeste personlighed, tror jeg at selv høje modeller ville være ligeglade med højden på ham.

Kvinde, 25 år 28-09-2017. Kl. 10:24
Er du enig?
 • 8
 • 9

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Tror altså ikke det er ligeså stort et problem for kvinder som mange mænd tror :) De fleste mænd er jo højere end flertallet af kvinder. Der ud over kender jeg da mange lave mænd der både har kærester og one night stands. Min egen kæreste er også 0,5-1 cm lavere end mig. Jeg ville nok ikke synes det var fedt hvis det var 10 cm lavere end mig fordi jeg ikke ville føle mig særligt feminin.

Det er nok rigtigt at en lav højde gør feltet af kvinder mindre end hvis man er højere, men det gør et mindre tiltrækkende ansigt, stor overvægt, bitter personlighed osv. jo også. Højden er jo bare én ud af mange ting der udgør dig som person.

Enit , 23 år 08-08-2017. Kl. 19:27
Er du enig?
 • 14
 • 16
Se 3 tidligere kommentarer

Okay, så bliver lave mænd afvist pga. deres lave højde. Suck it up. Mænd og kvinder bliver afvist hele tiden, bare ud fra forskellige parametre.

Kvinde, 19-08-2017. Kl. 20:12

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Typisk er det jo fordi kvinder foretrækker en mand der er højere eller har samme højde som en selv. Og i og med at mange kvinder i dk er høje, så er det så blevet et ret stort issue. Personligt spørger jeg aldrig selv om højde, da det nærmest ville være en sensation at møde en mand på under 1.60. Det er i hvert fald ikke sket endnu. Så højden betyder intet for mig, kun hvis de begynder at være over 1.85-1.90. Så begynder det at blive for højt, men er kemien der, så har højden ingen betydning overhovedet, og har aldrig dumpet nogle pga. Deres højde (høj som lav). Men hvis jeg møder en fyr der tror at han er noget særligt, eller har en fordel hos mig fordi han er høj, bliver jeg bare provokeret, og synes han er åndsvag. Det er åbenbart steget nogle mænd til hovedet at de har den fordel, og det synes jeg er mega turn off. Oplevede en fyr i byen (ca.1.85) der gerne ville i kontak, imens jeg stod og snakkede med en lidt lavere fyr (ca. 170-1.75), hvor han til mig spørger:" hvorfor vil du hellere snakke med ham, når jeg er højere end ham?". Hvilket jeg bare synes var mega grimt sagt, og sjovt nok gav mig ingen lyst til at snakke med ham. Desuden er lavere fyre meget ofte ret lækre, og mine høje veninder er tit misundelige på at jeg ingen højdeissues har på baggrund af det. Men som kvinde kunne man godt føle sig lidt som en kran med en lav fyr, ligesom man som mand måske kunne føle sig mindre maskulin hvis han var lavere end hende.

Flotpåenfredag, 28 år 08-08-2017. Kl. 11:12
Er du enig?
 • 17
 • 20
Se 7 tidligere kommentarer

Nej, lave mænd kan ikke "få en 100%".

Det er egentlig utroligt så dumme og uvidende dig og de fleste andre kvinder er. I nægter at være sammen med lave mænd, men alligevel er I så stupide, at I påstår, at det er pga. lave mænds personlighed. Forventer I seriøst, at der er nogen intelligente mennesker, der vil tro på det?

Og hvis en mand har et "ringe syn på kvinder" og en "bitter personlighed", hvad tror du så, at det skyldes? Tror du bare, at de mænd har fået de ting ud af det blå? Det er kvinders skyld. Og igen: kvinder afviser ikke lave mænd pga. personlighed/attitude, så du kan ikke påstå, at jeg eller nogen andre lave mænd har problemer pga. personlighed/attitude.

Mand, 19-08-2017. Kl. 00:41

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive