Foretrækker i at det er fyren som foreslår at i skal mødes når i har skrevet lidt sammen over tinder? Synes nemlig aldrig at pigerne tager initiativet og undrer mig hvorfor ingen gør dette? Skulle det at de ikke er nok interesseret?

Mand, 33
16-07-2017. Kl. 01:52

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Altså, jeg har selv spurgt nogle af mine Tindermatches om vi skulle mødes og forleden dag var der også en tråd fra en kvinde, som havde mange matches men ikke en eneste mand der skrev - så det passer da ikke at vi aldrig tager initiativ :p

Men jeg tænker de samme ting gør sig gældende for begge køn: hvis du ikke skriver til et match og inviterer hende ud, er det så fordi du ikke er interesseret eller er der andre grunde? :-)

Mangel på interesse er sikkert rigtigt og måske er man bare for nervøs ellers synes hun ikke I har skrevet nok sammen etc.

S (is back), 16-07-2017. Kl. 09:56
Er du enig?
 • 10
 • 2

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg syntes altid det er rarest når jeg bliver spurgt, uanset om det er til en drink i en bar, til en date eller ud at danse. Føler mig nemlig ret udsat og usikker når jeg selv inviterer til date/hygge/drinks, og bliver altid rigtig meget i tvivl om jeg har læst signalerne rigtigt og om han er intereseret. Men man kan jo heller ikke kun side passivt og vente på livets vej, så vil man gerne have dates eller andet, så spørg selv - uanset om du er mand eller kvinde.

Til dit spørgsmål om piger altid venter på at blive inviteret ud? Så nej. Men måske er de også bange for at virke sårbare og somom de har misforstået det hele. Man kan også gerne ville, men ikke helt vide hvordan man så gør på sådan en date. Mit bedste råd er at være aktiv og invitere når du tør, og så glemme det om 'piger gør aldrig..../piger spiller altid kostbare..../ovs ovs'. Det er lige så sandt som at fyre altid kun tænker med pikken, ikke forstår følelser og til hver en tid ville vælge fodbold og øl med gutterne frem for alt andet. Nogle fyre er gode med værktøj, andre er farlige for deres omgivelser med en hammer i hånden - ingen lever op til alle stereotyperne der følger med hvem vi er

Amanda-Maria, 30 år 16-07-2017. Kl. 19:53
Er du enig?
 • 15
 • 10

Men så er det ligesom afgjort,så skal man ikke pine sig med gætterier om hva nu hvis

tolke signaler måske fejltolke det er da langt mere pinefuldt,end at slå til,og få et måske overrasket ja,måske,eller en klar afvisning:-.

Naika, 27 år 19-07-2017. Kl. 01:40

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Altså jeg har intet imod at tage initiativ til noget :) Men på tinder er jeg faktisk ret tilbageholdende fordi jeg måske har en tanke om mange bruger det til sex, så vil faktisk gerne have manden spørger så jeg kan fornemme seriøsiteten i det :) Dog afhænger det måske lidt af samtalen og min mavefornemmelse :)

Marabou, 30 år 22-07-2017. Kl. 12:34
Er du enig?
 • 6
 • 5

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Tog intiativet med min kæreste inviterede ham hjem,men du har ret i det er ret typisk,at kvinder venter på fyrens interesse frem for,at vise deres først ved ikke hvorfor?synes ikke man skal skjule det hvis man virkelig synes om en man kan ikke regne med alting kommer til en fordi man tror manden kan læse ens tanker udfra måden man skriver:-p

Naika, 27 år 19-07-2017. Kl. 01:38
Er du enig?
 • 5
 • 9

Misforståelser er triste klar tale rækker længst¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Naika, 27 år 19-07-2017. Kl. 01:41

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive