Fra mand til mand.Kære mænd, min kæreste er desværre begyndt at blive dels meget aggressiv og dels faktisk voldelig når vi skændes. Jeg har ikke lyst til at slå igen, da det er imod mine principper, men hvad fanden kan jeg gøre for at sætte en stopper for det? Jeger virkeligt begyndt at blive frustreret over det.

Kvinde, 26
10-01-2017. Kl. 01:50
Vis:

1. Tænker at du skal spørge hende på et tidspunkt når hun er faldet helt ned om hvad der er i vejen. Når folk når derud hvor de bliver ekstra voldsomme eller aggressive i et skænderi, er der typisk noget andet galt.

2. Det er måske imod dine principper at slå igen, men hvad er din grænse for hvor meget du vil finde dig i? Tænk godt over det. Og samtidig bliver du nødt til også at tænke over konsekvenser det skal have for hende hvis hun overskrider dem igen.. noget du selv kan stå inde for, så hun får en idé om at du ikke finder dig i det.

D-bag, 24 år 10-01-2017. Kl. 02:29
Er du enig?
 • 22
 • 17
Se 1 tidligere kommentarer

Enig! Jeg kan godt forstå du ikke vil slå din kæreste, men jeg synes ikke at du selv skal finde dig i vold. Bare fordi hun er en kvinde og sikkert mindre end dig, giver det hende ikke ret til at gøre sådan noget.

Hvis jeg havde en kæreste der slog ville jeg slå op . Jeg synes du skal tænke over om du skal gøre det samme.

Enit , 23 år 10-01-2017. Kl. 17:00

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg har selv haft et forhold, hvor min kæreste også begyndte at slå og kaste ting efter mig. Og jeg må indrømme, at det var meget tæt på jeg slog hende tilbage. Jeg kom heldigvis aldrig dertil, men det var ikke langt fra. Så jeg hvor fustrende det kan være.

Det jeg til gengæld gjorde, var at tage hård fast i hendes hånd, da hun slog ud efter mig, og så råbte jeg af hende, at det var sidste gang hun havde slået mig, ellers slog jeg igen. Det var helt sikkert en reaktion af afmagt, og at jeg ikke kunne håndtere hende. Derfor håber jeg, at I kan få det stoppet, før I ender hvor vi var.

Efterfølgende havde vi en meget lang snak om, hvad der fik hende til at slå. Og det viste sig, at hun slog, når hun følte sig fustreret, og ikke følte jeg lyttede. Derfor besluttede vi, at vi ville forsøge, at tage vores skænderier i opløbet og derved forhindre at hun blev så fustreret. Desværre virkede det kun 2-3 måneder for os, og til sidst var jeg nødt til at gå fra hende.

Men prøv at tage en snak med hende, og prøv at finde ud af, hvornår hun får lyst til at slå. Jeg tror det er det eneste der kan redde jeres forhold. Og hvis ikke det hjælper, bliver du nødt til at overveje, som det er sådan et forhold du ønsker? Jeg kunne mærke på mig selv, at jeg var på vej ud, hvor jeg ikke kunne beherske mig selv og ville slå tilbage. Og det ønskede jeg for alt i verden ikke!

ST, 36 år 13-01-2017. Kl. 08:59
Er du enig?
 • 16
 • 12

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Drop hende. Og lad være med at slå igen. Hvis du slår igen, så er det dig, der bliver anholdt - ikke hende. Vi lever desværre i et land, hvor kvinder bliver set som ofre og mænd som kriminelle. Sådan er det i de fleste vestlige lande. Der er utallige sager i andre lande, hvor en mand er blevet anhold for f.eks. at dække sit ansigt under et angreb fra kvinden, hvor hun forstuvede/brækkede fingre/hånden.

Du skal heller ikke gifte dig, da retssystemet virkelig vil røvrende dig og forgylde hende, når I bliver skilt.

Mand, 10-01-2017. Kl. 14:42
Er du enig?
 • 28
 • 26

Du skal være logget ind for at kunne skrive

hvis hun gør det igen, så bare læg hende ned og få hende til at slappe af, når hun er afslappet så prøv og tag en rolig dialog med hende om det og om der skal noget hjælp til, for ellers får fænomenet hustruvold en ny betydning.

MathiasP, 22 år 12-01-2017. Kl. 21:28
Er du enig?
 • 14
 • 15

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Enten bede ham få hjælp, som man med sikkerhed ikke selv mener han har brug for.

Eller.. Gå fra ham.. Ingen kvinder fortjener at leve i et voldeligt forhold.

Jonasfrapuls, 34 år 12-01-2017. Kl. 22:43
Er du enig?
 • 14
 • 16

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive