Halløj piger, tænker over en ting. Jeg skriver med en pige som jeg har skrevet med I 2 måneder Ca, vi skriver sammen om alt. Spørgsmålet ligger i at hun er ikke sikker på hun vil mødes in real life, hun har ikke sagt nej eller ja, skal man tage det som et problem, eller skal man bare forsætte med at skrive sammen.

Mand, 21
13-01-2018. Kl. 20:04

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Hvis hun efter to måneder stadig ikke er sikker på om hun vil mødes, er hun nok bare ikke interesseret nok. Lyder som om hun bare gerne vil bekræftes og det er ikke din tid værd.

Kvinde, 24 år 15-01-2018. Kl. 08:16
Er du enig?
  • 15
  • 2

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Det kan jo være at hun er meget usikker over sig selv eller måske bare genert. Det kan jo være meget nemmere for nogle at skrive, hvor man kan gemme sig bag en skærm. Det er svært at vide helt præcist, og derfor også svært at vide om hun er interesseret.

Hvem skriver først til hinanden. Er det en blanding eller mest dig eller hende?

Unknown x, 18 år 14-01-2018. Kl. 22:32
Er du enig?
  • 7
  • 2
Se 3 tidligere kommentarer

Hej, jeg er Theresa Williams Efter at have været i forhold til Anderson i årevis, brød han op med mig, jeg gjorde alt for at bringe ham tilbage, men alt var forgæves, jeg ville have ham tilbage så meget på grund af den kærlighed jeg har for ham, Jeg bad ham med alt, jeg lavede løfter, men han nægtede. Jeg forklarede mit problem for min ven, og hun foreslog, at jeg hellere skulle kontakte en stavekaster, der kunne hjælpe mig med at stave for at bringe ham tilbage, men jeg er den type, som aldrig troede på magi, jeg havde intet valg end at prøve det, jeg mailede stavekassen, og han fortalte mig, at det ikke var noget problem, at alt vil være okay inden tre dage, at min ex vender tilbage til mig inden tre dage, han kastede magten og overraskende den anden dag, den var omkring 4 pm. Min ex kaldte mig, jeg var så overrasket, jeg svarede på opkaldet og alt, hvad han sagde var, at han var så ked af alt, hvad der skete, at han ønskede, at jeg skulle vende tilbage til ham, at han elsker mig så meget. Jeg var så glad og gik til ham, det var hvordan vi begyndte at leve sammen igen heldigvis. Siden da har jeg lovet, at enhver, som jeg ved, har et forholdsproblem, ville være til hjælp for en sådan person ved at henvise ham eller hende til den eneste virkelige og magtfulde stavekaster, der hjalp mig med mit eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maile ham, hvis du har brug for hans hjælp i dit forhold eller et andet tilfælde.

1) kærlighedstæller

2) Lost Love Spells

3) Skilsmisse

4) Ægteskab Spells

5) Binding Stave.

6) Breakup Spells

7) Forsæt en tidligere elsker

8.) Du ønsker at blive forfremmet på dit kontor / Lotteri stavning

9) vil tilfredsstille din elsker

Kontakt denne flotte mand, hvis du har noget problem for en varig løsning

gennem {drogunduspellcaster@gmail.com}

theresawilliam, 32 år 21-02-2018. Kl. 14:32

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive