Har brug for hjælp til at tackle den her. Min kæreste har lige været en uge på noget ferielignende, hun fortæller mig så om det hvortil jeg spørger om hun har kysset nogen, hvortil hun svarer det ved hun ikke men tror det fordi hun havde blackout grundet alcohol. Når jeg spørger om der sket mere siger hun nej men virker på hende som om det ikke er hele sandheden, hvad kan jeg gøre? Og kan jeg tillade mig at være sur over at hun nok har kysset med en anden ??

Mand
23-08-2017. Kl. 09:10

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Mystisk svar?det må du bede om,at få uddybet....

Naika, 27 år 24-08-2017. Kl. 21:08
Er du enig?
 • 11
 • 4

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ja det synes jeg sagtens du kan tillade dig :) tænker at hvis jeg blackoutede ville jeg da ikke tro at jeg havde kysset nogen, så hun må have en bestemt grund til at tro det, som hun ikke vil fortælle.

Synes du skal tage en beslutning om du kan stole på hende eller ej. Den beslutning kan man have mange meninger om er rigtig eller forkert, men kun DU kan tage den uanset om andre så fx synes det er et tyndt grundlag. Hvis du vælger at du gerne vil stole på hende og lægge det bag jer, så synes jeg du skal aftale med dig selv og hende at du i en lille periode har lov at være sur og skuffet over det og snakke om det alt det du vil, imens hun ikke må brokke sig over det eller blive sur. På den måde kommer det ud af systemet helt "lovligt". Efter den periode skal det så lægges væk, og i er nødt til at komme videre i livet.

Enit , 23 år 23-08-2017. Kl. 10:41
Er du enig?
 • 11
 • 11

Stop lige. Hvordan fanden kan du overhovedet være i tvivl om det her. Ud til højre med skøgen, hun har kysset med en anden og højst sandsynligt også mere, men det er underordnet, du kan ikke gøre en ho til en housewife så farvel til hende. Hun har brudt tilliden og hvis du tilgiver det her, så gør hun det bare igen.

Mand, 26 år 23-08-2017. Kl. 13:58

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Om du kan tillade dig at være sur? Hmm..skuffet kan du da være i hvert fald. Jeg synes, det lyder som om, hun ikke rigtig respekterer dig, og mon ikke hun godt ved, om hun har lavet noget med nogen.

Kvinde, 30 år 23-08-2017. Kl. 09:43
Er du enig?
 • 7
 • 9

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive