Har et problem, hvis man kan kalde det dét, som jeg håber i kan hjælpe med. Jeg har mødt denne fyr. God sex, sjov, vi deler interesser og når jeg ikke er sammen med ham, har jeg lyst til at være det... Men, men.. Og her kommer jeg til at lyde overfladisk/snobbet, selvom jeg slet ikke er det... Men han er ikke flot, er lidt bøvet (meget bondsk), lidt af en bølle og ved ikke om han ville passe ind i min familie. Ved godt man ikke skal gå op i hvad andre tænker, men kun hvad man selv føler... Men ville jo have det skidt med at alle tænkte han ikke var god nok og ikke passede ind.. Skal lige siges alle og mener ALLE i min familie er smukke, har fantastiske kærester og alle elsker dem... Men jeg har en tendens til at falde for de lidt... specielle typer.. Skal jeg skide på familien og introducere ham eller droppe det? Ved det virker som et åndssvagt problem, men håber nogen kan hjælpe. For kan godt lide ham, ville bare være ked af at han måske aldrig ville være "god nok".. :(

Kvinde, 28
17-06-2016. Kl. 14:31
Vis:

Er han "god nok" til dig?

DD, 25 år 18-06-2016. Kl. 08:03
Er du enig?
 • 13
 • 9

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Umiddelbart vil jeg sige go for it. Eventuelt hvis der er mulighed for det, så kan hans udseende jo til en vis grad ændres, for eksempel via træning, hvilket i jo også kan gøre sammen. Det jeg synes du skal tænke mest over, er om du kan stoppe med at have de tanker der, eller om de vil være der for altid, for hvis du bliver ved med at tænke over det, så tror jeg det ender dårligt senere hen. Held og lykke. :)

SKB Aalborg, 20 år 17-06-2016. Kl. 22:12
Er du enig?
 • 11
 • 12

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Synes du skal introducere ham for din familie og se hvad der kommer ud af det.

Mand, 40 år 17-06-2016. Kl. 14:55
Er du enig?
 • 11
 • 15

Det kan godt være meget svært at have en kæreste, som ens familie ikke bryder sig om. - men det er jo dig der er sammen med ham, og ikke din familie. Så jeg synes når i er blevet seriøse nok, så skal du med selvtillid præsentere ham for din familie, og sige: her er min nye kæreste, og jeg er fuldstændig skudt i ham! Og hvis din familie ikke bryder sig om ham, så er det dem der har et problem, ikke dig! Og det kan jo også være at med tiden, når din familie lærer ham at kende, at de så vil acceptere ham :). Men synes du skal give din familie en chance, før du dømmer dem. For du ved jo ikke hvordan de reagere ;). - og til sidst: du skal ikke smide en dejlig mand væk, bare fordi din familie måske ikke kan acceptere ham! Der er ikke så mange perfekte mænd derude, så det er om at holde fast i dem, når vi endelig finder dem ;)

nyligsingle, 24 år 17-06-2016. Kl. 15:47

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive