Hej har det her med en kvindelig ven jeg kalder dagens sjove spørgsmål men kan snart ikke komme på mere‚ det er både gåder‚ hva vil du helst og hvad ville du Sigger/reagere og generelt lige hvad jeg kan finde på af sjove ting. Nogle forslag?

Papper pussy, 17
14-04-2017. Kl. 21:43

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

På en date for et par uger siden blev jeg spurgt hvad jeg ville have med af tre ting på en øde ø. Jeg svarede bogen 'sådan overlever du på en øde ø', bogen 'sådan kommer du hjem fra en øde ø' og 'Donald Trump'. Ja, det sidste gav ret store øjne fra min date, og jeg måtte forklare: En gang i mellem er man nød til at tage en for holdet... og ingen siger jo at jeg skal hjælpe manden på den ø.

Min pointe er, at alle af de 'almindelige' af den slags spørgsmål ikke i sig selv er så vanvittig sjove, indtil man får lov til at svare med sin egen sjove og vanvittige/geniale svar. Find selv på de sjove svar, og lad din veninde blive forbløffet over dine sjove og skæve indslag på svarene, og ikke over spørgsmålet.

Fx, Kunne du være veggetar i et år? Ja, chokolade kommer af kakao, kakao kommer fra en frugt fra et træ, så chokolade er vegetarmad. Det samme er gældende for kaffe, vin og øl.

Hvad er den vigtigste evne en kommende kæreste skal have? Klog? Smuk? Tjene penge? God til at lave mad? Her er masser af muligheder for skæve svar, fx 'ikke irritere mig', 'eksistere (hvis man har været single i laaaaang tid)', 'komme med vin og chokolade når jeg har brug for det', 'vaske og støvsuge, så jeg for altid slipper for at gøre det selv'. Igen, det er svaret der faktisk er det sjove ved 'sjove spørgsmål', så find dem, og du har dine sjove spørgsmål til din veninde

Amanda-Maria, 30 år 14-04-2017. Kl. 22:23
Er du enig?
  • 18
  • 14
Se 1 tidligere kommentarer

Til TS: Prøv at spørge hende, om hun ved, hvornår f.eks. russere siger "Godmorgen", og hvis hun svarer "om morgenen" - så svarer du tilbage "Når de har lært at tale dansk".

Mand, 40 år 15-04-2017. Kl. 07:18

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive