Hej! Jeg er gået fra min kæreste som jeg har været sammen med i mange år. Nu er jeg så på datingmarkedet igen for første gang i mange år. Mit problem er bare at jeg ikke har det vildt godt med min krop. Jeg synes selv jeg har et sødt ansigt og jeg er også en klog og fornuftig pige, men nej, min krop er desværre ikke som en græsk gudinde. Jeg har for meget på sidebenene og det ved jeg udemærket godt og jeg arbejder selvfølgelig på sagen. I mellemtiden skriver jeg med et par søde fyre som gerne vil mødes, men kan mærke det holder mig tilbage. Hvad nu hvis de bliver skuffede når de ser mig og vender om.. Hvad så? Hvor meget betyder det for jer? Hvis det skulle komme så vidt som sex er min ekskæreste den eneste jeg nogensinde har haft sex med, derfor min usikkerhed.. Og vær nu HELT ærlige... Er det også et minus at jeg kun har været sammen med 1 person i en alder af 22 eller hvad tænker fyre om det?

Laura, 22
05-10-2015. Kl. 19:25
Vis:

Hvor høj er du, og hvor meget vejer du?

Mand, 07-10-2015. Kl. 14:43
Er du enig?
 • 17
 • 8

Du skal være logget ind for at kunne skrive

En ting ad gangen.

For det første, så kommer det an på, hvordan du møder fyrene. Hvis du møder dem gennem datingsites eller andre steder, hvor de kun har et portrætbillede at forholde sig til, så kan det være lidt skidt, hvis der er manipuleret lidt for meget. Hvis du bare er ærlig omkring dit udseende, og du ikke vejer 150 kg, men ligner en fit og slank pige på billederne, så skulle du være på den sikre side. På den måde har du heller ikke det store at tabe. Dem der valgte dig fra pga. din vægt, har du virkelig brug for dem i dit liv? Fortjener de dig efter at du har tabt dig og ligner en million?

Hvad er dit BMI, hvis jeg må spørge ligeud? Det er temmelig svært at vurdere om du er for hård mod dig selv. Måske er det slet ikke et problem?

Nej, det er ikke et minus, at du kun har været sammen med 1, medmindre han kun kommer for sexen.

Mand, 05-10-2015. Kl. 19:48
Er du enig?
 • 18
 • 15
Se 1 tidligere kommentarer

Ja, overvægtig måske, men ikke fed. De fleste viser alligevel kun deres gode sider på nettet. Det skal bare være et nogenlunde vellignende billede, så 5-10 kg forskel går nok, men derover begynder man at bevæge sig ind i gråzonen.

Jeg tror virkelig ikke på, at en fyr vil vælge dig fra pga. at du har været sammen med 1. Du har da sikkert også fået masser af erfaring fra det forhold. Du skal bare hvile i dig selv, så godt du kan.

Mand, 05-10-2015. Kl. 23:04

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Du har intet at bekymre dig om.

Mand, 05-10-2015. Kl. 19:42
Er du enig?
 • 12
 • 9

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Sørg for at have billeder der rent faktisk afspejler hvordan du ser ud, og ikke kun fra dine bedste sider.

Mand, 05-10-2015. Kl. 19:41
Er du enig?
 • 13
 • 17

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive