Hej kvinder. Hvordan har I det med frieri, og er der dage/datoer der er bedre end andre og/eller dage/datoer der slet ikke fungerer for jer? Havde en lille snak nemlig her den anden dag der fik mig til at tænke nemlig...

Kimowich, 32
23-11-2017. Kl. 14:13

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Kend pigen, det er det bedste råd. Fx bryder jeg mig ikke om at være den alle kigger på, ikke engang når der skal synges fødselsdags sang, og jeg hader den del af det når folk holder en tale for mig. Så en restaurant med andre mennesker ville være et forfærdeligt sted for mig at blive friet til. Andre kunne have det omvendt og elske det.

Jeg går heller ikke op i datoer. Fejre ikke valentins dag, og syntes ikke månedsdage betyder særlig meget efter de første par måneder. Årsdage er jeg heller ikke glad for at gøre for meget ud af. Så for mig ville en hvilken som helst dato være fint at frie på. Men kender da også piger som mener at datoen skal være romantisk og betyde noget for dem - så igen, bedste råd er at kende pigen. Min bror friede til sin kæreste juleaften, med mine og hendes forældre og mig i stuen. Det fungerede for dem (min svigerinde blev ret overrasket, også selvom de havde snakket en del om at blive gift), mens jeg ville foretrække at det var bare mig og kæresten eller hvis der skulle være andre så et par gode venner.

Så Show, Meget offentlig, Privat, Romantisk dato ovs ovs varierer virkelig fr person til person

Amanda-Maria, 30 år 24-11-2017. Kl. 10:17
Er du enig?
 • 4
 • 1

Okay, tusind tak for inputtet..! Det svarede mere eller mindre på alle de tanker jeg lige havde

Kimowich, 32 år 24-11-2017. Kl. 22:27

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Det betyder ærligt talt ikke noget for mig :) Har aldrig tænkt over det. Det vigtigste er at man kan mærke at han kender én igennem måden han gør det på.

Enit , 23 år 23-11-2017. Kl. 19:56
Er du enig?
 • 3
 • 1
Se 2 tidligere kommentarer

Ja okay, det vil jeg lige tage med i mine overvejelser.

Kimowich, 32 år 24-11-2017. Kl. 22:25

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Synes ikke hvilken dato er så vigtig - nogle ville nok synes på valentines dag eller jul ville være cheesy, men jeg synes det er okay - man kunne evt. gøre det på sin årsdag - det synes jeg ville være ret passende :) ... Men jeg er enig med den anden komentar om at det er vigtigere at jeg kan se han kender mig med den måde og måske den dag han vælger

Beautylove, 21 år 23-11-2017. Kl. 22:31
Er du enig?
 • 1
 • 1

Cheesy plejer at være godt, hvis gjort korrekt - og min nuværende årsdag ligger desværre skidt, ellers var det netop også den dag jeg havde tænkt var bedste anledning... Men den ligger her i november og det passer bare skidt i mine planer, så derfor må jeg genoverveje det.

Hvad er det med måden? Skal opbygningen helst passe til din personlighed, og hvordan? Du må meget gerne komme med et eksempel

Kimowich, 32 år 24-11-2017. Kl. 01:15

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Det ville selvfølgelig være fint hvis man friede på årsdagen, eller en anden mærkedag som betyder noget for forholdet. Men ellers vil frieriet i sig selv jo skabe en ny speciel dato for forholdet, så jeg vil faktisk sige, at det er fuldstændig ligemeget hvilken dato man frier. Jeg ville nok foretrække en dag, hvor jeg ikke skulle op på arbejde morgenen efter, men hvor man lige havde den efterfølgende dag, hvor man så kunne nyde hinandens selskab og glæde sig over situationen i fællesskab.

Freja22, 20 år 26-11-2017. Kl. 01:26
Er du enig?
 • 1
 • 2

Så jul, nytår, halloween eller fødselsdagsfest er alle helt fine anledning hvis det er?

Kimowich, 32 år 26-11-2017. Kl. 03:40

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive