Hej mænd og kvinder. Jeg har et spørgsmål ang affære!! Tror i på at en affære kan gå hen og blive et sundt og stærkt forhold? Mit eget svar var for blot 7-8 mdr siden, et klart nej. Men... jeg er blevet dybt forelsket i en fyr som pludseligt kom ind i mit liv. Vi var enige om at vi havde god kemi og at vi kun skulle være venner. Pludseligt havde vi en flirt kørende og vi var begge kede af det fordi vi er i forhold begge to. Vi skriver meget sammen og har mødes 1 gang alene. Her kyssede vi og rørte ved hinanden. Vi gik ikke længere da vi begge synes det er meget forkert. Og vi befinder os nu i den situation hvor vi må træffe valget om vi skal finde sammen eller stoppe med at ses og skrive sammen. Vi har begge ikke været utro før. Vi har begge børn. Jeg har aldrig følt sådan for en mand før. Hvad pokker gør vi? ( vi har kendt hinanden i 1,5 år. Vi kender ikke hinandens partner)

Mand, 34
20-04-2017. Kl. 07:41

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Ja, tror godt man kan starte med en affære som ender i et godt forhold(kender nogen hvor det er sket, dog er det så ikke hold i længden..), men tror det er usundt for dit nuværende forhold, som jo inkluderer børn, hvilket vil sige det skal vare hele livet!! Så respekter dit forhold til den mand du valgte at få børn med. Siger ikke du skal blive i det, hvis du er ulykkelig med ham og I ikke fungere sammen. Men at starte en affære synes jeg er meget respektløst. Vil sige det du har gang i nu, ville for mig selv allerede være utroskab. At gå rundt og skrive med en anden man har følelser for, det er bedrag i min verden. Jeg synes du skal være lidt mindre egoistisk her og fokusere mere på dit forhold. Du nævner slet ikke noget om det. Er det ikke værd at kæmpe for? Forstår heller ikke helt hvordan du sætter det op, enten skal i stoppe eller have en affære? Hvad med at sige sandheden til jeres ægtefæller? Hvad med at blive skilt?

SexErSjovt, 28 år 20-04-2017. Kl. 11:14
Er du enig?
  • 14
  • 6

( er en pige, kan bare ikke ændre min profil)

Jeg har altid været imod utroskab. Især efter min kæreste bød mig det. Også derfor jeg er så ked af det. Da jeg ved hvilken smerte det giver! Har virkeligt prøvet at holde afstand men vi stødte bare ind i hinanden igen og igen! Jeg synes også at det er utroskab så snart man flirter. Og især da jeg kunne mærke at han gjorde mig glad ved hver en SMS. Som sagt har vi kendt hinanden i 1,5 år og har kun kysset og rørt hinanden én gang ( også én gang for meget!) men jeg synes at vi prøver at holde os væk fra hinanden. Men vi er bare for tiltrukket.

Under alle omstændigheder skal jeg skilles efter 14 års forhold ( 7 års ægteskab) jeg er ikke længere bange for at stå alene men håber at jeg kan finde sammen med min flirt med tiden. Jeg nægter at tro at der findes en anden mand der passer så godt sammen med mig som min flirt gør.

Solenergul-f831b8f543, 34 år 20-04-2017. Kl. 17:49

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive