Hej piger! Står i en situation jeg ikke rigtig ved om er godt eller skidt... Jeg gik fra min ekskæreste for omkring 2 måneder siden og vi har snakket sammen løbende, på både gode og dårlige måder, men ikke inden for den sidste halve måned og mener vi begge er afklaret med at vi ikke skal være et par mere... Vi er nu begyndt at knalde hinanden lidt igen, eller rettere ekstremt meget! Vi har altid været gode sammen til alt, altid grint sammen af alt og ingenting, altid tændt hinanden helt sindssygt og har altid haft og har stadig sex så englene synger.. vi er vist begge af den overbevisning at vi kan være os selv 100% overfor hinanden, uden forbehold.. ingen af os har været sammen med andre i den tid vi var fra hinanden, af den årsag at andre bare ikke ville være os.. Der er mange ting der gør at vi ikke skal være et par, men vi synes begge det er utænkeligt ikke at skulle være i hinandens liv og se hinanden, fordi vi har den forbindelse imellem os vi har.. og vi kan under ingen omstændigheder lade hinanden være i fred når vi ser hinanden... Jeg synes det er vidunderligt at have hende i mit liv, har aldrig været sammen med nogen jeg kunne grine lige så meget med, have det sjovt med og der har givet mig en så varm og betrykkende følelse inden i.. men min spørgsmål kommer nok af at jeg ikke er 100% sikker på dat det er en god idé... Er der nogen der har prøvet noget lignende?

Mand, 23
21-03-2017. Kl. 14:38

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Ja, og fortryder måske stadig den dag idag at jeg smed så meget guld (som vores forhold var) på gaden. Men jeg var for ung til at forstå hvor unikt sådan et forhold er og at det er værd at kæmpe for. Jeg var ikke klar til at binde mig, men idag ved jeg, at hvis jeg måske havde været lidt mere åben omkring det, så havde det også været muligt at klare den periode sammen, og komme over på den anden side. Det er svært at forstå i ikke vil være et par længere, når det lyder virkelig fantastisk det i har. Jeg vil bare sige, hvis man har det så godt med en partner, så burde man virkelig kæmpe for det! Og hvis i begge virkelig bare ikke vil være i forhold sammen mere, så vil det ikke hjælpe jer at ses så meget, tvært imod.

Flotpåenfredag, 28 år 21-03-2017. Kl. 23:18
Er du enig?
  • 22
  • 22

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive