Hejsa, hvor kan man finde moden kvinder? Jeg tænder utrolig meget på ældre kvinder. Synes der er noget charmende ved dem og synes aldersforskellen er frækt. Finder i moden kvinder det også frækt? Hvor gammel skal de unge fyre være?Hilsen en ung fyr på 18. (Ved ikke hvor man ændrer sin alder....)

Mand, 16
11-09-2017. Kl. 16:01

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Tror du skal på internetsider for at det skal være realistisk, alt efter om modne kvinder i dine øjne bare er kvinder der er lidt ældre eller om de er 50.

Enit , 23 år 11-09-2017. Kl. 17:37
Er du enig?
 • 6
 • 2
Se 3 tidligere kommentarer

Tror de har forskellige præferencer ligesom alle andre mennesker, og jeg tror især også det afhænger af hvordan du ser ud. 18 årige kan jo ligne alt fra børn til mænd til midt imellem.

Enit , 23 år 12-09-2017. Kl. 06:36

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Unge fyre er for mig både en fræk men helt sikkert også en guilty pleasure. Jeg vil ikke se mig selv som en der hænger fast i mine tyvere eller ikke kan tåle det modspil en jævnaldrende partner (måske) kan give. Derfor har jeg lidt svært ved at erkende at jeg har en præference for yngre mænd.

Når der er stor aldersforskel bærer den ældste altid det største ansvar, sådan er det bare, og derfor er der ting jeg er mer forsiktig med, end jeg er når der er tale om en jævnaldrende eller ældre fyre, ting som ikke har med sexuelle præferencer at gøre men med god dating-moral. Det giver mig for eksempel ro tydeligt at mærke at det er fyren der starter flirten og fyren der spørger om jeg vil med hjem. Jeg sikre mig at vi kender hinandens alder før vi tager hjem sammen. Jeg foretrækker at hans alder ikke ligger for langt fra 7-år reglen -så min alder divideret med 2, +7 er den minimums-alder jeg ikke vil for langt under. Så 18 ville jeg ikke have samvittighed til.

Når det er sagt er det er mere normalt end man skulle tro, jeg oplever jævnligt at blive scoret af meget yngre mænd og ofte fortæller de mig at det er noget de går specifikt efter. Dem jeg har været sammen med har jeg mødt på min uddannelse i byen eller gennem tinder. Jeg bliver dog stadig lidt overasket når det sker. Der er også ting som unge mænd kan gøre i en score situation som ældre mænd ikke kan slippe afsted med. Det er enormt smigerne man føler sig heldig og rig på skønhed når man har en ung mand i hænderne.

Kvinde, 32 år 17-09-2017. Kl. 16:48
Er du enig?
 • 1
 • 1

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Når du siger modne kvinder, mener du så kvinder på 30, 50 eller...?

Kvinde, 24 år 11-09-2017. Kl. 17:09
Er du enig?
 • 2
 • 2
Se 1 tidligere kommentarer

Der er massere af modne kvinder der søger unge mænd på nettet...

Fabulegs, 43 år 14-09-2017. Kl. 05:06

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Nu kan jeg kun tale for mig selv og jeg finder unge fyre utrolig attraktive. Jeg har selv haft et forhold med ung fyr der er 16 år yngere end mig og det var virkelig frækt. Jeg mødte ham via mit arbejde, så har ikke nogle særlige råd til hvor du evt. kunne møde en moden kvinde, men tænker du måske kunne prøve nettet eller bar/diskoteker hvor publikummet er lidt ældre.

Kvinde, 31 år 11-09-2017. Kl. 20:16
Er du enig?
 • 4
 • 5
Se 5 tidligere kommentarer

Glad for du havde et vidunderligt forhold med ham :) tak for rådet. Det vil jeg så gøre.

Mand, 16 år 14-09-2017. Kl. 10:39

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive