Herrer såvel som kvinder; Jeg har virkelig brug for hjælp her. Min eks gik fra mig for ca. 2 måneder siden, hvilket tog meget hårdt på mig. Jeg har bibeholdt kontakten med ham, dog uden hans vilje (Jeg har kæmpet ihærdigt for at lade vær, men har ikke kunne styre mig). Det har til tider skabt skænderier, da han slet ikke ønsker kontakt, men vi formåede for 2 dage siden at slutte "fred". Dette på bekostning af, at jeg aldrig skulle kontakte ham igen, hvilket jeg gik med til. Mens vi var sammen, havde jeg planlagt en tur til Berlin for os, hvilket gik i vasken i forbindelse med vores break-up. Hans fødselsdag er lige rundt om hjørnet, og jeg har ikke været i stand til at tænke på andet, hvorfor jeg besluttede mig for at skrive til ham, at jeg havde planlagt den her tur, og det går mig dermed på, at det ikke bliver til noget. Men dette har jeg accepteret, og så ønskede jeg ham tillykke. Til min overraskelse svarer han hertil, at det kunne være en fed oplevelse, og det ville han gerne. Efter vi har aftalt nærmere, ændrer han pludselig mening og kommer fra det igen. Jeg har prøvet at overtale ham, men han siger, han giver svar i morgen. Jeg er alt i alt meget splittet, og har ikke den fjerneste tanke om, hvad jeg skal tænke. Det skal lige nævnes, at han har gjort helt klart for mig, at det aldrig bliver os igen. Dette får mig til at tvivle på hans intention omkring turen.. Vil han måske "bare" med, for at få sex? Prøver han at udnytte mig? Jeg er i vildrede... Håber I har læst med så langt, og i så fald vil komme med jeres besyv på det her. Tak for din tid :)

Soulmate, 21
22-07-2017. Kl. 01:40
Vis:

Drop ham, kom vidder og ta din bedste veninde/ven med på turen istedet for og hyg dig.

Det var hvad jeg ville gøre.

mr.A, 33 år 22-07-2017. Kl. 16:33
Er du enig?
  • 28
  • 16

Du skal være logget ind for at kunne skrive

What a weirdo. Det bedste for dig ville selvfølgelig være at glemme ham, men havde du kunnet det havde du vel allerede gjort det. Lidt fjollet opfordring, men jeg synes du skal prøve at lukke øjnene og forestille dig hvad der ville være det absolut fedeste der kunne ske for dig lige nu, hvis det ikke kan være at få ham tilbage. Tage hævn, blive venner med ham, møde en ny, knalde med en masse fra tinder, tage på højskole, tilmelde dig X Factor??? Jeg har lært på den onde måde at der ikke kommer noget ud af at jagte den man er blevet droppet af, fordi det kun skræmmer ham endnu længere væk. Så selvom der måske går tid før du kan glemme ham, ville det bedste stadig være at fokusere på noget andet end den tabte kærlighed, uanset om dette andet så indbefatter ham eller ej :)

ElisabethD, 22 år 22-07-2017. Kl. 02:30
Er du enig?
  • 18
  • 17
Se 5 tidligere kommentarer

Synes ikke du skal spille mindgames,eller knalde med tilfældige fra tinder det vil kun gøre ondt værre,og fucke mere op i dit følelsesliv synes,som en skrev du skal tage en veninde med hvis han fortryder sin adfærd må han selv undskylde

hævn?nej,det er,som at tisse i bukserne for,at holde sig varm,men ellers er den bedste hævn er,at få det godt kom videre.....

Naika, 117 år 18-08-2017. Kl. 23:34

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive