Hey Jeg står i den situation at jeg er blevet forelsket i en ny på mit arbejde. Vil rigtig gerne snakke/skrive med ham men er lidt genert og bange for at tage det første skridt. Jeg ved ikke hvad jeg skulle skrive eller sige uden det ville virke dumt. Udover det så er jeg en af de ansvarlige på mit job og jeg er derfor hans “overordnede” og må rent faktisk ikke have et forhold med ifølge reglerne. Jeg kan sagtens gå ned og blive almindelig ansat men vil ikke gøre det hvis der alligevel ikke bliver noget ud af det. Håber nogle kan hjælpe mig lidt på vej :)

Kvinde, 20
15-07-2017. Kl. 03:08
Vis:

Jeg er selv syg dårligt til sådan noget haha men der er ikke rigtigt nogen der har svaret. Ved ikke om der er firma fester eller andre sociale arrangementer, hvor du måske kunne snakke med ham? Det er mere lidt mere chill og så får du ham også lært mere at kende. Ellers kunne du spørge om han havde lyst til en kop kaffe eller øl på et tidspunkt. Hvis du har mod på det. Så burde han da få et hint om du er interesseret i ham. Det vil altså på ingen måde virkelig dumt. Fyre elsker piger der tager initiativ. Vi synes faktisk det er ret sejt.

Mand, 27 år 17-07-2017. Kl. 01:10
Er du enig?
  • 13
  • 5

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive