Hjælp!! Jeg er midt i et trekantsdrama, der går ud på at en pige, jeg har haft noget kørende med på det seneste, ikke har ville droppe kontakten til sin ekskæreste. Inden de slog op, havde vi også noget kørende og hun var usikker på, hvorvidt hun ville slå op med sin kæreste til fordel for mig. Det var en hård tid for mig, for jeg vidste ikke om det var værd at vente på, at hun traf en beslutning, og jeg var virkelig nede og skrabe bunden og var ved at bakke ud flere gange, men jeg valgte at fortsætte og det endte med at hun slog op med sin kæreste. Derfra gik det fremad og jeg blev mere og mere vild med hende, men hun ville ikke droppe kontakten til sin ekskæreste. Hun ville under flere lejligheder tale i telefon med ham i lang tid af gangen mens vi var sammen. Til at starte med, tog jeg det rimeligt afslappet, men på længere sigt blev jeg mere og mere irriteret over det, fordi det gjorde mig i tvivl om, hvorvidt hun ville mig, selvom hun lagde stor vægt på at forsikre mig om, at det var mig, hun ville. Hun vidste hvor meget det gik mig på, så hun begyndte at ignorere hans beskeder, når vi var sammen. Alt syntes at gå virkelig godt for os, indtil hun valgte at arrangere at mødes med sin eks bag min ryg, hvor de fortalte lidt om, hvordan det gik med hinanden, og der gik det op for hende at hun havde brug for en pause fra mig, fordi hun syntes "det var gået for hurtigt imellem os" og hun havde brug for "at finde sig selv". Vi var selvfølgelig begge meget kede af det, for jeg synes hun er den mest fantastiske pige, men hun ville gerne distancere sig fra mig. Jeg er bare ikke vild med tanken, for jeg har allerede ventet på hende én gang og hun ville ikke love at hun ikke gik tilbage til sin eks. Derfor spørger jeg jer: synes I jeg skal vente på hende en gang til, men risikere at hun finder tilbage til sin eks, eller skal jeg fortælle hende at jeg ikke vil finde mig i mere og komme videre?Tak fordi I gad læse, og stil endelig spørgsmål hvis der er noget I ikke forstår, for det er gået lidt stærkt og der er meget at fortælle, så jeg har muligvis udeladt nogen vigtige informationer.Håber I vil dele jeres tanker!

Mand, 19
08-06-2016. Kl. 20:08

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Jeg synes du skal droppe hende. Det virker ikke til at hun ved hvad hun vil og når hun ikke engang er afklaret omkring ekskæresten, så synes jeg at du skal komme videre i dit liv :-) som du selv skriver, har du allerede ventet på hende en gang! Hun må tage et valg. Vil hun være alene, vil hun have dig eller vil hun have ekskæresten? Som det er pt virker det ikke engang selv at hun ved det. Tror ærlig talt at du vil blive såret hvis du bliver ved med at gå og vente på hende.

TN, 25 år 08-06-2016. Kl. 21:23
Er du enig?
 • 19
 • 11

Det er jeg også bange for, tak for svaret!

Mand, 19 år 08-06-2016. Kl. 22:26

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg tænker, at hvis hun så længe har været i tvivl om hun ville slå op med sin eks og ikke vil droppe kontakten til fordel for dig, så tænker jeg ikke at hun lyder til at være værd at vente på. Jeg tænker at du må gøre op med dig selv om det er en risiko, der er værd at tage at vente på hende. Jeg tror ikke at hun helt har sluppet alle følelserne for sin eks kæreste.

LilleC, 24 år 08-06-2016. Kl. 20:33
Er du enig?
 • 22
 • 15
Se 1 tidligere kommentarer

Jeg forstår dig godt. Og velbekomme! :)

LilleC, 24 år 09-06-2016. Kl. 00:59

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg syntes du skal lade hende få lidt tid uden fast fyr hvis hun har brug for det. Men derfor kan i jo godt ses lidt imens, bare uden nogle kæreste-forventninger. Hold i hvert fald kontakten og hør om hendes dag, hendes frustrationer og glæder og fortæl også dine. Snak med hende om din usikkerhed og frygt for at miste hende, og prøv sammen at finde ud af hvordan i stadig kan ses og hun samtidig får lidt plads. For syntes ikke du bør droppe hende hvis du er forelsket. Kærlighed er ikke altid nemt, men kæmper man ikke, så vinder man ikke

Amanda-Maria, 30 år 08-06-2016. Kl. 20:38
Er du enig?
 • 13
 • 17
Se 5 tidligere kommentarer

Nogle gange er det vel, men intet kan give garantier når det handler om kærlighed. Og det er i det mindste ærligt at sige, uanset om pigen er forelsket også eller ej

Amanda-Maria, 30 år 11-06-2016. Kl. 09:46

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive