Hvad er der galt ved at komme jer i munden ved blowjob? Er det smagen, eller hvad?

ung_fyr21, 19
16-10-2017. Kl. 22:08

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Jeg synes som udgangspunkt ikke der er noget i vejen med det - men jo. Jeg har da været sammen med en fyr, som spiste meget usundt og drak en del, og hans sæd smagte virkelig klamt. Hvis det smager dårligt, skal han komme et andet sted :) ellers må han ud og købe noget ananas

S (is back), 16-10-2017. Kl. 23:36
Er du enig?
 • 15
 • 2

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Smagen varierer fra person til person. Nogle kan lide smagen af sæd, nogle kan ikke, nogle er ligeglade. Vær smart og tjek først inden du gør noget seksuelt med folk som de så ikke vil kunne lide. Du forventer vel også at blive spurgt inden du bare får en finger op bagi under et blowjob, ik?

Personligt syntes jeg er er frækt at han kommer i munden på mig, men oftest er smagen ikke dårlig, men konsistensen kan være lidt vammel. Så jeg ville meget gerne have han spurgte først før han kom i munden på mig.

Og når du spørger 'hvad er der galt med...', så betyder det indforstået at 'jeg kan da ikke se problemet i at...'. Regner ikke med du er uempatisk, men dette billede burde hjælpe dig: Forestil dig du har sex med nogle, hvor du tilmed ikke bliver særlig stimuleret imens. OG PLUDSELIG bliver det smækket en svag salt-sød klæg østers i munden på dig (med bismag af hvad han/hun har spist den sidste uges tid), en konsistens som minder om at sluge en vandmand og samtidig klistret nok til at der skal en tandbørstning til at tage smagen, imens østers-klisteren lægger sig overtunge, tænder og slimhinder. Sådan ca følelse det når man ikke har lyst til at få klatten i munden. Og derfor er det vigtigt at formulere sig så man ikke virker uempatisk, sådan at man ikke gør andre sure over 'ville du selv have sådan en klister-klam-østers i kæften uden at blive spurgt først??!!!!'. Det hedder venlighed og gramatik - ret vigtigt når det kommer til spørgsmål (specielt omkring sex spørgsmål) på tekst.

For mig er det faktisk konsistensen der er for kvalm en gang i mellem., for andre er det smagen og igen mange bryder sig virkelig ikke om at det gøres ting ved dem inder sex de ikke har sagt god for. Så svaret på den sidste del af dit spørgsmål er 'Ja det er smagen, men også meget andet'

Håber du kunne bruge mit svar

Amanda-Maria, 29 år 19-10-2017. Kl. 19:40
Er du enig?
 • 11
 • 1

that rage, sorry... prøvede mere at få folk til at indse at man måske ofre sig indimellem for at gøre modparten glad

ung_fyr21, 19 år 22-11-2017. Kl. 22:43

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Der er intet galt i at komme en pige i munden, men måske er det en god ide lige at snakke om det først, om hun er til det eller ej. Personligt kan jeg godt selv li det, men synes nu det er meget rart at han lige har spurgt mig inden, det ville være en høflig ting at gøre, altså første gang. Med mindre at jeg selv ligger op til at få ham til at komme af et blowjob, men man kan jo sagtens lige spørge, inden man kommer, om du må komme hende i munden. Eller evt. Spørge hvor hun vil have du kommer.

Flotpåenfredag, 28 år 16-10-2017. Kl. 23:06
Er du enig?
 • 12
 • 2

Som yngre spyttede jeg det helst ud...

Naika, 27 år 02-11-2017. Kl. 05:00

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg har ikke noget imod det :) men grunden til at nogen kan have noget imod det er vel smagen, konsistensen eller simpelthen bare tanken.

Enit , 23 år 17-10-2017. Kl. 06:29
Er du enig?
 • 5
 • 2
Se 1 tidligere kommentarer

er snot så, så klamt igen?

ung_fyr21, 19 år 22-11-2017. Kl. 22:44

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Har aldrig gjort det for smagens,men min kæretes smag,men når det smager grimt,så undgår jeg,så har jeg mindre tendens til,at få det i munden det kan smage vældigt bittert,samt føles snotagtigt,så kan det tage bismag fra det ens kæreste har spist......

Naika, 27 år 02-11-2017. Kl. 04:58
Er du enig?
 • 2
 • 1
Se 1 tidligere kommentarer

Gætter på det samme gælder os kvinder?

Naika, 27 år 02-11-2017. Kl. 04:59

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive