Hvad er der galt ved at komme jer i munden ved blowjob? Er det smagen, eller hvad?

ung_fyr21, 19
16-10-2017. Kl. 22:08

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Jeg synes som udgangspunkt ikke der er noget i vejen med det - men jo. Jeg har da været sammen med en fyr, som spiste meget usundt og drak en del, og hans sæd smagte virkelig klamt. Hvis det smager dårligt, skal han komme et andet sted :) ellers må han ud og købe noget ananas

S (is back), 16-10-2017. Kl. 23:36
Er du enig?
 • 20
 • 5

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Smagen varierer fra person til person. Nogle kan lide smagen af sæd, nogle kan ikke, nogle er ligeglade. Vær smart og tjek først inden du gør noget seksuelt med folk som de så ikke vil kunne lide. Du forventer vel også at blive spurgt inden du bare får en finger op bagi under et blowjob, ik?

Personligt syntes jeg er er frækt at han kommer i munden på mig, men oftest er smagen ikke dårlig, men konsistensen kan være lidt vammel. Så jeg ville meget gerne have han spurgte først før han kom i munden på mig.

Og når du spørger 'hvad er der galt med...', så betyder det indforstået at 'jeg kan da ikke se problemet i at...'. Regner ikke med du er uempatisk, men dette billede burde hjælpe dig: Forestil dig du har sex med nogle, hvor du tilmed ikke bliver særlig stimuleret imens. OG PLUDSELIG bliver det smækket en svag salt-sød klæg østers i munden på dig (med bismag af hvad han/hun har spist den sidste uges tid), en konsistens som minder om at sluge en vandmand og samtidig klistret nok til at der skal en tandbørstning til at tage smagen, imens østers-klisteren lægger sig overtunge, tænder og slimhinder. Sådan ca følelse det når man ikke har lyst til at få klatten i munden. Og derfor er det vigtigt at formulere sig så man ikke virker uempatisk, sådan at man ikke gør andre sure over 'ville du selv have sådan en klister-klam-østers i kæften uden at blive spurgt først??!!!!'. Det hedder venlighed og gramatik - ret vigtigt når det kommer til spørgsmål (specielt omkring sex spørgsmål) på tekst.

For mig er det faktisk konsistensen der er for kvalm en gang i mellem., for andre er det smagen og igen mange bryder sig virkelig ikke om at det gøres ting ved dem inder sex de ikke har sagt god for. Så svaret på den sidste del af dit spørgsmål er 'Ja det er smagen, men også meget andet'

Håber du kunne bruge mit svar

Amanda-Maria, 30 år 19-10-2017. Kl. 19:40
Er du enig?
 • 18
 • 7
Se 1 tidligere kommentarer

Den idioti, sorry.... prøvede bare få folk til at indse at ikke alle bryder sig om sæd i munden. Og at gramatik er vigtigt.

Men hvis det virkelig er din mening at man må 'ofre sig' for sin kæreste, så husk på det næste gang hun stikker en finger op i dig under et bj eller finder strap on dildoen frem - nej, hun spurgte ikke om det var ok, nej, du har umidbart lyst til det, og nej, du har ikke tidligere sagt du ønsker det, men HEY, man må jo ofre sig engang i mellem for modparten ;)

Nu er du så heldig de fleste piger befinder sig et sted mellem 'lækkert' til 'okay, men ikke lækkert' når det kommer til sæd i munden. Men er det uønsket og man ikke har sagt god for det, så er det altså som en overgreb. Så tjek hellere med din partner inden. Har du lagt mærke til den #metoo kampagne der har været på det sidste? Den handler jo om al hvor meget man 'må' finde sig i kvinde. Og seksuelle overgreb (ja, selv 'små' overgreb som uønsket sæd i munden eller 'stealthing' - når han siger han har taget kondom på men krøllede det sammen og gemte det (og jeg skriver 'små' fordi det ikke er ovre i voldtægter eller straffesager)) er altså forkert og noget man ikke bør finde sig i.

Har jeg altid lyst til sæd i munden? Nej. Men så er sæd heller ikke værre end det (for mig altså - med mindre han bare smager vildt dårligt). Så har jeg intet i mod at kærester kommer mig i munden hvis han bliver glad for det. Men der er det så min egen beslutning og ikke hans. Lige der er grænsen mellem om det er et overgreb eller jeg gør min kæreste glad... det håber jeg du kan se.

Rager ikke, men det er nogle pointer der er vildt vigtige at få ud, specielt til unge mennesker der læser med eller de mænd som undre sig over #metoo. At det ikke er okay med nogen former for overgreb, heller ikke seksuelle overgreb som nok ikke ville være strafbart, eller ryge under chikane regler

Amanda-Maria, 30 år 24-11-2017. Kl. 09:51

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg har ikke noget imod det :) men grunden til at nogen kan have noget imod det er vel smagen, konsistensen eller simpelthen bare tanken.

Enit , 23 år 17-10-2017. Kl. 06:29
Er du enig?
 • 11
 • 8
Se 2 tidligere kommentarer

Forestil dig at du får en kæmpe snotklat spyttet i munden af en anden - ret klamt ik? Specielt hvis du ikke har sagt at at hun gerne måtte. Så uanset om hun tænder på det eller om det bare gør hende glad, så hvis hun 'snotter' dig i mund og hals uden at du har givet hende lov, så ja, så er det vildt klamt og overhovedet ikke i orden. Eller endnu bedre - prøv selv at give et blowjob og oplev hvordan en klat sæd smager og føles. Synes du ikke lige det lyder som det fedeste, så er det endnu bedre - lektien her er at opleve hvordan Uønsket sæd i munden opleves. Jeg ville satse mine penge på at din reaktion ville blive 'Eeeewh! Klamt!'

Amanda-Maria, 30 år 24-11-2017. Kl. 10:00

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Har aldrig gjort det for smagens,men min kæretes smag,men når det smager grimt,så undgår jeg,så har jeg mindre tendens til,at få det i munden det kan smage vældigt bittert,samt føles snotagtigt,så kan det tage bismag fra det ens kæreste har spist......

Naika, 27 år 02-11-2017. Kl. 04:58
Er du enig?
 • 6
 • 5
Se 1 tidligere kommentarer

Gætter på det samme gælder os kvinder?

Naika, 27 år 02-11-2017. Kl. 04:59

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Der er intet galt i at komme en pige i munden, men måske er det en god ide lige at snakke om det først, om hun er til det eller ej. Personligt kan jeg godt selv li det, men synes nu det er meget rart at han lige har spurgt mig inden, det ville være en høflig ting at gøre, altså første gang. Med mindre at jeg selv ligger op til at få ham til at komme af et blowjob, men man kan jo sagtens lige spørge, inden man kommer, om du må komme hende i munden. Eller evt. Spørge hvor hun vil have du kommer.

Flotpåenfredag, 28 år 16-10-2017. Kl. 23:06
Er du enig?
 • 21
 • 23

Som yngre spyttede jeg det helst ud...

Naika, 27 år 02-11-2017. Kl. 05:00

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive