hvad synes i egentlig om at vi ikke kan tage dobbeltuddannelse mere? synes i det er en god ide eller ikke og hvorfor? er i selv kommet i klemme pga af reformen?

Kvinde, 25
04-01-2018. Kl. 10:10
Vis:

Jeg er ikke selv kommet i klemme pga. reformen, men jeg synes at dobbeltuddannelse giver god mening i nogle tilfælde, og derfor synes jeg også at man skulle kunne tage en 2. uddannelse. Om den så skal være selvbetalt eller ej, er så en anden diskussion, men det burde som minimum være muligt at betale for den selv.

HamDenAnden, 23 år 04-01-2018. Kl. 18:09
Er du enig?
  • 10
  • 4
Se 5 tidligere kommentarer

Det er ikke så enkelt endda med en fri tilgang til dobbeluddannelse, hvis det betyder at man ikke rigtig kommer i gang med et arbejdsliv, hvor ens uddannelse kommer i brug. På den positive side kan det nettop være givende at have mere end en uddannelse at byde ind med, men igen er arbejdsrelationen vigtig. Uddannelse for uddannelsen skyld tjener jo ikke i sig selv et formål. Formålet er at bruge det lærte i det virkelige liv og hvis det så viser sig at mere uddannelse giver mening for arbejdsfeltet eller personens egen videre forløb (fx uddannelsesskift), så bliver dobbeluddannelse en merværdi både for sig selv og andre:-) Den nye reform, ja, reformer, regler virker altid alt for firkantet, så diskussionen om dens/deres intension og udformning vil være på dagsordenen fremadrettet.

Mand, 58 år 10-01-2018. Kl. 21:52

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive