Hvad tænker I om den her artikel? http://woman.dk/livsstil/folk-tror-at-jeg-er-prostitueret-fordi-jeg-tage...

ElisabethD, 22
16-07-2017. Kl. 21:34
Vis:
Er du enig?
  • 13
  • 7
Se 4 tidligere kommentarer

Og jeg tror da helt sikkert også købespørgsmålene bunder i at hendes krop er offentligt tilgængelig på nettet.

ElisabethD, 22 år 17-07-2017. Kl. 21:21

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Tænker at de fordomme, passer da meget godt. Hun mangler bare lige fordommen, at hun elsker opmærksomhed. Men undrer mig over det, som psykologen sagde "Du har da ikke noget at være ked af. Du ser godt ud og er populær". Om det var ment på den måde, som hun siger fortolker. Eller, om det var ment som, at hun har meget at glæde sig over, og derfor ikke burde være ked af det. Det er jo hans job, at vise de gode ting, der er i hendes liv. Desuden undrer jeg mig, om hun virkelig er så introvert, som hun selv siger. Synes ikke det virker sådan. Men igen, jeg kender hende ikke, så kan ikke vide det med sikkerhed. Vi ser jo kun en side af hende, hvilket er når hun har det bedst. Men altså, jeg har aldrig forstået, hvorfor man tager alle de billeder af sig selv, og lægger dem op. Om det så er mand eller kvinde. Om man så er nøgen eller har tøj på. Forstår godt, hvis det er til minder, men det andet har jeg aldrig kunne sætte mig ind i. Der, hvor man udstiller sig selv og "blotter" sig. Der er noget narcissistisk og "se mig" over det, som jeg ikke rigtig kan forstå.

Mand, 27 år 17-07-2017. Kl. 00:58
Er du enig?
  • 8
  • 13
Se 12 tidligere kommentarer

Hvad skulle det sige at det mest er fulde mænd der har gjort det? Sgu da en underlig kommentar at komme med. Siger det noget om mig at jeg har gået en tur gennem en gågade, og at der så er en fuld person der har råbt efter mig? Ved jo heller ikke om de er fulde eller ej, det virker bare sådan. Har selvfølgelig også oplevet at blive antastet af mænd der ikke var fulde, f eks dem der 'bare' har dyttet efter mig, vil da virkelig ikke håbe de har været det.

Jeg har ikke regnet andet ud end at visse smukke mennesker åbenbart tror deres problemer skyldes deres udseende, og nej, skønhed og seksualitet er to forskellige ting, nogen udstråler begge dele, nogen kun den ene, nogen ingen af dem. Jeg er godt klar over at mænd til en vis grad associerer disse to ting med hinanden, det gør kvinder i øvrigt også, men det er stadig to forskellige ting. Madonna er f eks en ret sexet kvinde, dvs hun udstråler seksualitet, men hun er ikke den første der bliver nævnt når man taler om smukke kendte kvinder. Omvendt bliver Natalie Portman ofte nævnt som en af verdens smukkeste kvinder, men ikke som sexet. Og jeg bliver ikke omtalt som nogen af delene, alligevel får jeg ofte henvendelser uden at lægge op til det overhovedet. Faktisk er den kommentar jeg oftest får for mit udseende at jeg ser meget yngre ud end jeg er, og tror altså ikke de mænd der henvender sig alle sammen har pædofile tendenser, så det er enten fordi de ikke registrerer hvordan jeg egentlig ser ud, eller fordi de er ligeglade så snart de har set jeg er en kvinde. Er forøvrigt mere end tilfreds med at se ung ud, så du behøver slet ikke have ondt af mig hvis det var dét der fik dig til at sige at det er irriterende jeg kalder mig selv grim :) Har ikke andre problemer med mit udseende end dem andre tillægger mig.

ElisabethD, 22 år 29-07-2017. Kl. 19:43

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive