Hvis jeg nu var gode venner med dig, og jeg så fandt at din veninde jeg mødte ved en tilfældighed var ret så tiltrækkende. Hvordan vil du så gerne at jeg greb det an i forhold til dig?

Kimowich, 31
16-10-2017. Kl. 01:31

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Tja, jeg ville ikke forvente det store fra dig. Hvis jeg havde en veninde du kunne lide, så kunne du evt. fortælle mig det, men ikke at det skulle være et must. Det er noget en god ven og en god veninde bare klare helt selv. Og på et tidspunkt ville jeg nok høre om det, hvis i begyndte at date eller skrive sammen mere seriøst, enden fra dig eller min veninde. Forventer dog at i behandler hinanden med respekt og at jeg ikke kommer i klemme.

En helt anden snak, hvis det er en ex eller tidligere flirt, men så forventer jeg at min veninde holder sig væk.

Flotpåenfredag, 28 år 16-10-2017. Kl. 01:47
Er du enig?
  • 10
  • 4
Se 6 tidligere kommentarer

Nej nej, havde blot en snak med en veninde om det. For mig som mand har der altid været en utalt regel omkring sådan noget, men det virkede det ikke til for hende.

Det eneste jeg ved er at man holder sig fra ekskærester veninder imellem. Det fik jeg også bevist efter jeg ved lidt af et uheld "kom til" at lege med en ekskærestes veninde - der var jeg godt nok ikke populær efter, det til trods for der var gået 5 år efter vi var gået fra hinanden.. Men altså alkohol, god stemning, et telt og vi var lidt ensomme... Shit happens.

Så det var ganske enkelt af nysgerrighed. For mig hedder det sig at man altid mand til mand lige prikke til hinanden. Ganske enkelt for at en kvinde ikke skal komme imellem, men hos jer er det umiddelbart mere "flydende". Det forklarer også hvorfor jeg kan opleve at flere veninder i en vennekreds har haft samme fyr end det modsatte er tilfældet - de færreste har lyst dele samme kvinde, mænd imellem.

Kimowich, 31 år 18-10-2017. Kl. 10:38

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg ville forvente at i begge ville behandle mig som i allerede behandlede mig - altså ikke lade mig være tredje hjul når vi sås, men være sammen som venner og veninder. Og ellers så at i behandlede hinanden pænt og i hvert fald ikke bad mig om at vælge side hvis i kom op at toppes om et eller andet. Mth hvornår i fortalte om det, så i hvert fald når det blev seriøst - sådan noget deler man jo med sine venner og veninder - og ellers så når det passede jer. Scor, bliv kærester, flirt, knalde, gør endelig det, bare man behandler hinanden godt og respektfuldt

Amanda-Maria, 29 år 16-10-2017. Kl. 17:42
Er du enig?
  • 5
  • 2
Se 1 tidligere kommentarer

Er man kommet over break uppet, så ja, så mener jeg der er fri bane for venner og veninder og alle andre. Man kan ikke blive ved med at have ejerfornemmelser over alle man har gjort noget som helst ved. Selvf ville jeg sætte pris på hvis mine veninder spurgte først om jeg var helt ovre forholdet - det er det der respekt. Respekt for mine følelser over det tidligere forhold, og respekt for veninder og venners følelser.

Hvornår de fortæller at de er blevet kærester eller dater på et mere fast basis

Amanda-Maria, 29 år 19-10-2017. Kl. 19:17

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive