Hvordan kan man nu som mand finde en kvinde med den der metoo kampagne der køre hvordan siger man jeg godt kan lide den søde kvinde på jobbet

Mand, 33
02-11-2017. Kl. 15:29

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Sørge for at læse andre menneskers kropssprog og kende almindelige sociale spilleregler :)

Enit , 23 år 02-11-2017. Kl. 18:01
Er du enig?
 • 16
 • 2

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ved,at komme i kontakt med hende uden,at blufærdighedskrænke hende på samme tid er

mit umiddelbare gæt..........

Naika, 27 år 02-11-2017. Kl. 16:07
Er du enig?
 • 10
 • 4

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Man er et ordenligt menneske

Kvinde, 24 år 02-11-2017. Kl. 21:22
Er du enig?
 • 10
 • 6

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Man siger det med respekt for personen. Kender du biblens Gyldne Regl? Vær mod andre som du ønsker de skal være mod dig. Eller, for at selv hulemændene, tosserne osv kan forstå det: Ville du tage det som en kompliment selv, hvis du var lukket inde med en flok skrub liderlige rockere og bandemedlemmer og de så sagde/råbte/gjorde det til dig?

Hvad der er acceptablet at sige varierer, alt efter jeres personlige grænser og jeres relation. LÆS HER TOSSER: Damen du går forbi på gaden, eller den kvindelige kollega du ikke har vekslet mere end et par ord med, der er relationen ret meget lig nul.

Metoo kampangen fungerer rigtig fint på det punkt, at rigtig mange (flest mænd) endelig for øjnene lidt op for hvormeget sexikane og objektivisering kvinder bliver udsat for. Betyder det man man ikke må holde af en pige? eller blive forelsket i hende? Eller prøve at score hende? Eller komme med en kompliment? Nej da. Man skal bare gøre det respektfuldt, som bl.a. betyder at man ikke skal objektificere hende. 'Hanne, jeg har ikke fortalt dig det endnu, men din charme lyser altid kontoret op når du møder ind om morgenen', 'Charlotte, den kjole der, den sidder virkelig pænt på dig', 'Jeg kan godt lide at holde kaffepause med dig Monica, det er noget som gør min dag extra god' er alle fine komplimenter. Ja da, kjolen syntes du måske er extra god fordi den viser hende numse, men tro mig 'God røv!' er ikke en god kompliment. Ofte virker den ligefrem truende, men mest af alt viser den at man ikke er blevet set som en person men et seksuelt objekt. Undgå det, Mand33, og du er ret godt kørende. Følg evt op med 'har du lyst til at ses efter arbejde til en øl/kaffe/drink og snakke' hvis du gerne vil score hende. Hvordan du så score hende, der er kun ScoreKajs 3 S'er: Charme, Selvtillid og Lækkert Hår. 100% sikre måder at score på er stadig ikke opdaget endnu, men finder du sådan en, så har du en fantastisk forretning foran dig - og dit navn vil blive verdenskendt. Indtil da er ScoreKaj et ganske godt bud på hvordan man bedst scorer. Og i mellemtiden, så tænk ikke over #metoo som en intimiderende ting, men oplysende kampange mod sexikane, sexisme og opjektifisering af folk. Altså, en kampange for at respektere hinanden.

Amanda-Maria, 29 år 03-11-2017. Kl. 20:29
Er du enig?
 • 7
 • 4

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive