Hvorfor ser man ikke nogen piger gå med lidt lak tøj eller lak støvler? Synes det ser utrolig godt ud på en pige men det er sjælendt man ser det i gadebilledet.

Mand, 33
21-10-2017. Kl. 20:02

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Fordi det ofte bliver assoiseret med billige prostituerede og det vil de færreste kvinder nok assoiseres med

Kvinde, 24 år 21-10-2017. Kl. 22:15
Er du enig?
 • 22
 • 8
Se 4 tidligere kommentarer

Om noget kommer på mode betyder ikke at det er DET ENE look man ser. Der vil altid være masser af looks der er moderne. Jeg tror ærlig talt ikke at Lak og Læder looket ville blive brugt særlig meget i gadebilledet, også selvom det blev 'moderne'. Lak og læder, specielt så kropsnært som Sexkillig-I-Lak-Og-Læder skulle være besværligt at få af og på (læs: også gå på toiliettet i) og ret svært for huden af ånde i (læs: sved og overophedning bliver en seriøs risiko). Det upraktiske ved lak og læder, plus hvor sexuelt udtryk det signalere, tilsammen tror jeg ikke mange kvinder ville føle sig tilpas i det look. Vær i bare glade for blanke, kropsnære og lidt afslørende Joga bukser - De er rimelig praktiske, moderne, signalerer aktivt liv og ikke sex, og i mænd kan kigge efter de ret lækre numser i går forbi. Selv glæder jeg mig til en anden modetildens bliver moderne igen

Amanda-Maria, 30 år 23-10-2017. Kl. 14:44

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg vil mene at Lak og Læder looket mest bliver assosieret med sex og feticher, og at rende rundt i det i bybilledet falder vel et sted mellem Socialt Uacceptabelt og Ret Underligt Og Mærkeligt. Og man vil vel gerne passe lidt ind og føle at man ikke bliver eksluderet fra samfundet og sin hverdag

Hvis det 'bare' er knælange læderstøvler du savner, så vid at de er ret dyre, passer langt fra til alt tøj eller vejr og ofte er hårde ved fødderne. Hvorfor ser vi ikke flere mænd der render rundt i et 3piece suit? Der er virkelig mange kvinder som finder det flot, lækkert og sexet til mænd. Men de er dyre, passer ikke til enhver lejlighed eller job eller hverdag og er da vist nok også noget upraktiske i forhold til et par jeans der kan komme i vaskemaskinen, en blaser og smart t-shirt.

Så kommer vi til det LOOK man ønsker eller føler passer til en selv. Sexkilling er ikke ligefrem det look de fleste ønsker at rende rundt i på gader og stræder. Hvis man prøver at reklamere for sine seksuelle tjenester, så passer Lak og Læder looket eller Sexkillling looket jo fint - men langt de fleste har det bedst med at holde deres seksualitet, kinks osv til privaten og slet ikke i offenligheden.

Amanda-Maria, 30 år 22-10-2017. Kl. 05:02
Er du enig?
 • 17
 • 7

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Fordi andre mennesker incl pigerne selv ikke synes det ser godt ud :)

Enit , 23 år 22-10-2017. Kl. 08:19
Er du enig?
 • 14
 • 7

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive