Jeg er håbløst forelsket i en fyr (A), som jeg datede i vinteren. Jeg dummede mig så gevaldigt, ved at have fordrejet situationen fuldstændigt og komme til at konkludere for hurtigt, at han ikke var interesseret eftersom der intet skete, såsom et kys eller andet fysisk kontakt - oveni det aflyste han flere gange vores aftaler, som jeg anså som en dårlig undskyldning for ikke at ville ses. Men fandt senere ud af at det var pga. et døende familiemedlem. Men jeg dummer mig ekstremt ved at være sammen med en ven (B), da jeg tror at det er slut mellem A og jeg, da A vælger at ignorere mine beskeder i en hel uge. Der går en måned uden jeg fortæller det til A, da kontakten er falmet, men pludselig slår det mig: er kontakten gledet ud, fordi han selv har fundet ud af det og i værste fald, tror at jeg har været ham utro? Jeg spørger ham og han bekræfter det. Han siger også, at han ikke tror, at vi vil kunne få det til at fungere imellem os, da vi begge to har dummet os i den periode, vi har set hinanden. I dag er det fire måneder siden og jeg ser det som den største fejl, som jeg har begået, for det er stadig ham jeg vil have og jeg overvejer at skrive en privat fødselsdagshilsen til ham, som er snart. Så er der jo gået noget tid og han har haft tid til at tænke og måske klar til at lægge min fejltagelse bag sig? Hvad siger I? Og hvad burde jeg nævne i den private besked? Jeg vil gøre alt for at få en chance til, for jeg tror virkelig han er den rigtige...

Kvinde, 18
13-06-2016. Kl. 12:23
Vis:

hvis i kan komme derhen hvor i begge indser at i begge dummede jer, som mennsker nu engang gør, så tror jeg der er en mulighed for det. Du skal dog tænke over at når der er gået ca. 4 måneder eller længere tid kan man godt komme til at idylisere den anden. Det kender jeg da fra mig selv, hvor tidligere partner/flirts nogle måneder efter pludselig bliver til den eneste ene. Men det ville kræve at i begge er indstillet på at arbejde på det og kommuikere mere tydeligt når der er noget som trænger sig på. Et dødsfald er ikke nogen nem ting at snakke om og kræver tillid og nærhed at betro sig om. Og at opnå det må i begge gøre noget for. Men du kan lægge ud ved at fortælle om hvordan du har det.

Andreas29, 29 år 19-06-2016. Kl. 14:22
Er du enig?
  • 4
  • 1

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Hahah, kan du ikke bare finde en fyr (C)?

Mand, 4 år 14-06-2016. Kl. 12:45
Er du enig?
  • 8
  • 5

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive