Jeg er kørt død i mit forhold til min kæreste gennem 3 år. Vi opfører os mere som venner end som kærester og jeg mangler simpelthen den der gnist og gejst.. Vi kan sagtens gå flere uger uden sex og jeg har ofte taget ham i at se porno, fremfor at have sex med mig. Jeg har dog enormt svært ved at stoppe forholdet, da han jo betyder meget for mig, og er min bedste "ven". Men vores forhold som kærester er gået helt i stå

Kvinde
10-08-2017. Kl. 11:21
Vis:

Det sker desværre tit når der går hverdag i forholdet og man glemmer at prioritere det og hinanden. Problemet er jo at det spændende ligesom går af og det er svært at finde noget nyt i det, når der er så meget andet spændende og nyt der sker alle andre steder.

Så hvad man gør er vanskeligt helt at sige, men du er nødt til at genoplive jeres interesse for hinanden, og få sat parforholdet på skemaet igen. Der er mange gode råd ude på nettet til hvordan man kan gøre det, men første skridt er at tage en snak med ham om hvad han tænker der sker imellem jer. Hvis man ikke plejer passionen i et forhold så dør den, så det må du gerne minde ham om, og det kræver altså kun små ting i en hverdag.

Kimowich, 32 år 10-08-2017. Kl. 18:09
Er du enig?
  • 9
  • 8

Du skal være logget ind for at kunne skrive

den slags sker desværre ret oftest....du kan gøre 2 ting...1tage en snak med ham og få problemerne løst...eller2 slå op med ham og blive ked a det et stykke tid...men efter noget tid vil du måske opdage a det var det bedste for jeg begge2...du skal jo nok møde en ny der kan give dig den gnist tilbage :)

Miko666, 31 år 10-08-2017. Kl. 20:23
Er du enig?
  • 5
  • 12

jer*

Miko666, 31 år 10-08-2017. Kl. 20:24

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive