Jeg er vild med den her pige fra min klasse - vi starter i 3.g efter ferien. Hun er også min gode veninde. Jeg har i lang tid villet fortælle hende, at jeg har følelser for hende (jeg har haft følelser for hende i 1 år). Både hende og jeg er i øjeblikket på ferie i Italien, og vi har aftalt at mødes en aften. Ville det være en god idé/romantisk og virke mere seriøst at fortælle hende om det, når vi mødes om aftenen hernede i Italien? Vi starter i skole ca. en uge efter, vi skal mødes hernede, så jeg tænkte, at det også ville give hende mulighed for at tænke over, hvordan hun har det i forhold til mig, hvis hun ikke ved, hvordan hun har det, når jeg har fortalt, hvad jeg føler? Hvis jeg fortæller det den aften, vi mødes (afhænger måske lidt af de svar, jeg får herinde) ville det så virke mere seriøst/romantisk, hvis man om aftenen f.eks. går en tur og bagefter sidder på en bænk på strandpromenaden eller på en bænk ved et stort springvand i en park, når man fortæller, at man er forelsket i hende?

Mand, 18
31-07-2017. Kl. 08:29

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Jeg er normalt ikke til de dér kærlighedstilståelser, men din taktik lyder faktisk sød og fornuftig. Jeg tror det er bedre at være chill og oprigtig, end at fyre op for en masse romantiske armbevægelser, men det skader næppe, hvis du vælger et sted, du selv synes er dejligt.

Kvinde, 25 år 31-07-2017. Kl. 14:23
Er du enig?
 • 20
 • 8
Se 3 tidligere kommentarer

Det er jeg glad for :) - det var heller ikke for at være aggressiv, ville bare gerne vide, hvis du havde en anden måde, for jeg er selv på bar bund

Mand, 18 år 01-08-2017. Kl. 09:16

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Fortæl hende det, så du kan komme videre :) held og lykke! Du lyder som en sød fyr!

anothergirl, 22 år 01-08-2017. Kl. 08:17
Er du enig?
 • 15
 • 9

Okay - tak :)

Mand, 18 år 01-08-2017. Kl. 16:24

Du skal være logget ind for at kunne skrive

hmm, er det allerede nu tydeligt at hun gengælder dine følelser? Hvis der ikke er tegn til det, så synes jeg ikke det er fair af dig at give hende den slags at tænke over når hun er på en ferie hun skal nyde.

Synes måske du skal tage den lidt med ro i stedet for at smide en bombe så pludseligt, afhængig af hvordan jeres forhold er lige nu selvfølgelig. Inviter hende måske til at være sammen med dig alene og se hvilke signaler hun sender. Det er bare ikke fedt hvis hun slet ikke gengælder følelserne og du skal se hende i skolen bagefter.

Enit , 23 år 31-07-2017. Kl. 14:19
Er du enig?
 • 16
 • 12

Jeg kan ikke finde ud af, om hun gengælder mine følelser - det er derfor, jeg føler, at jeg er nødt til at åbne op og fortælle, hvad jeg føler.

Vi skriver sammen hver dag og sender hjerter til hinanden i hver eneste besked, vi skriver.

Jeg har allerede spurgt indtil noget mht. hende herinde 2 gange - d. 25.06.2017 kl. 09:17 og d. 08.07.2017 kl. 09:00 - i nogle af kommentarerne der, kan i måske få et bedre indblik i vores forhold og sige, hvad i tænker ud fra det?

Mand, 18 år 31-07-2017. Kl. 16:36

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Det lyder meget romantisk med aftentur i italien. Og hvis det kommer bag på hende og hun virker afvisende overfor ideen er det måske smart at i ikke står midt i skolegården. Jeg kender ikke jer og jeres forhold men jeg har selv prøvet et par gange det der med at en fyr erklærer sin kærlighed for mig, hvor jeg måtte afvise ham. Det er lidt hårdt det der med ord men også modigt af dig. Jeg må sige at de gange hvor det er gået godt, og en ven har scoret mig selvom jeg, til at begynde med ikke lige havde set et komme, har det startet med mild krops kontakt. De har måske taget min hånd , siddet lidt ekstra tæt, eller bare sendt mig et blik jeg ikke havde set før. I sådan en situation er det nemmere at afvise på en blid måde men også nemmere at blive overtalt og langsomt opdage at man faktisk har lyst. Det er lidt af et spil og jeg kan godt forstå hvis det føles mere reelt bare at sige det højt. Hvis du føler at det alligevel er noget i må snakke ud om før eller siden så spring ud i det. Men hvis du har en formodning om at det kommer bag på hende så tror jeg at det er bedre at hun bagefter forbinder dig med en begyndende ferie flirt end en unødvendig direkte afvisning. God tur og held og lykke!

Kvinde, 32 år 31-07-2017. Kl. 15:14
Er du enig?
 • 11
 • 9
Se 1 tidligere kommentarer

Hjerte-smilies lyder som et rigtigt godt tegn :) Det lyder som om du har brug for en afklaring og at du egentlig har besluttet dig. I så fald er det er rigtig fint at gøre det når i er på ferie. Jeg kan også godt lide de tanker du har om at du ikke kræver svar på et spørgsmål (med det samme) men at det ligesåmeget handler om at du får fortalt hende hvordan du har det. Vær ærlig, og pas på du ikke trænger hende op i en krog hvor hun bliver nødt til at sige ja eller nej. Jeg er sikker på, at hvis du starter den samtale skal hun nok hjælpe dig igennem den. Hvis hun skulle klappe i som en østers, så kan du spørge hende om du har gjort hende nervøs. På den måde behøver du ikke at holde hele talen uden at have en fornemmelse for hvad hun tænker. Jeg tror ikke at du skal være bange for om det ødelægger jeres venskab, slet ikke hvis jeres venskab som det er nu, ofte gør ondt på dig. I stort set alle mine single-drenge-venskaber har vi haft et punkt hvor vi lige skulle mærke efter om det skulle være mere end det. Vi hepper på dig! :)

Kvinde, 32 år 31-07-2017. Kl. 23:03

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg synes det er en romantisk og sød ide med at få snakket lidt om det på ferien. Det lyder som om at i har god kemi og at hun også godt kan li dig, specielt fordi hun har sagt ja til at ses med dig på sin ferie og i skriver hver dag med hjerter. Så synes du skal springe ud i det, og fortælle hvordan du har det med hende. Hun er helt sikkert også bevidst om at du er lidt lun på hende, så tror ikke det kan komme som et chok, måske går hun og venter på at du tør tage det næste skridt, fordi hun ikke selv tør :)

Og nu du har skrevet et par tråde herinde omkring hende, synes jeg godt du lige kan sende et Update med hvad udfaldet bliver, efter jeres feriemøde ;)

Flotpåenfredag, 28 år 31-07-2017. Kl. 19:33
Er du enig?
 • 12
 • 13
Se 6 tidligere kommentarer

Uanset hvad, kan du ikke løbe fra de følelser du har for hende, så samtalen synes jeg du skal tage. Og hvad der blev sagt for 1,5 år siden, synes jeg ikke du skal tænke så meget over. Mange ting kan ændre sig, og det virker altså som om at hun også synes ekstra godt om dig :)

Flotpåenfredag, 28 år 02-08-2017. Kl. 23:27

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive