Jeg har brug for lidt hjælp. Jeg har aldrig rigtig stillet spørgsmål på det her site, men nu bliver jeg lige nødt til det, for jeg er lidt et mess. I sidste uge var jeg til en fest, hvor jeg mødte en super sød pige som hedder Anna. Vi flirtede ret meget den aften, og sad også og nussede hinanden (intet seksuelt, bare hygge) Dagen efter tog hun kontakt til mig over Messenger, og vi skrev i lang tid, og skrev faktisk ret meget i løbet af hele ugen. Og der var også massere af flirt i beskederne, hvor hun drillede lidt med at jeg skulle komme hjem til hende og sådan. Her i går var jeg så til fest igen, hvor hun også var der. Jeg synes dog hun var lidt svær at komme i kontakt med. Det skal forresten også lige siges at jeg aldrig har været særlig god til det med piger, hvilket også er grunden til jeg aldrig har haft en kæreste. Anyway, efter nogle timer hvor jeg havde gået og tænkt meget på hvad jeg lige skulle gøre, fik jeg mandet mig op og hev hende til side, og sagde bare tingene som det var. Jeg sagde til hende at jeg synes hun er skide sød og at jeg godt kunne lide hende, og jeg ville bare høre om det var gengældt. Det svarede hun ikke rigtig på, så jeg svarede lidt selv, og sagde "det er det så ikke, kan jeg næsten fornemme". Så sagde hun så, at nej det var det nok ikke... Endnu. Men det kommer. Jeg er seriøst så pisse forvirret, jeg aner ikke hvad det skal betyde? Bagefter snakkede jeg med en af hendes veninder, som sagde hun havde spurgt hende om hun kunne være interesseret i at have noget med mig, og der havde hun sagt at det tror hun godt hun kunne. Jeg synes bare der er fucking mange blandede signaler, så jeg fatter hat af hvad der skete, og jeg aner ikke hvad hun føler for mig, så jeg ved ikke om jeg bare skal droppe det eller hvad. Ved godt det blev en meget lang tråd, men sådan må det vel være. Any suggestions, råd, meninger om hvad hun kunne mene? Kom med alt, det ville være lækkert at få lidt forskellige synspunkter.

Mand, 20
31-07-2016. Kl. 23:50

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Hun bliver bare ikke så hurtigt knyttet til andre mennesker, som du tydelig vis gør. Så bare tag den stille og roligt, så kan det være hun får følelser for dig og det kan også sagtens være de ikke gør. Tag tingene som de kommer :)

theshewolf, 24 år 01-08-2016. Kl. 18:16
Er du enig?
 • 12
 • 4

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Giv hende lidt luft :) Det lyder som om hun er i tvivl om hun overhovedet har lyst til at have noget mere med dig. Drop flirten, alt for mange beskeder og store komplimenter i en periode og se hvordan hun reagerer. Du skal i hvert fald passe på med at presse hende for meget hvis der skal være nogen som helst chance.

Enit , 23 år 01-08-2016. Kl. 07:16
Er du enig?
 • 11
 • 3
Se 1 tidligere kommentarer

Helt enig med tøserne herinde, du er simpelthen nød til at køre den coolt, ingen beskeder osv til hende. Hun skal nok ringe/skrive, som sagt, kvinder piger vil have ham de ikke kan få. Lad hende slås lidt for dig, nu har i begge vist jeres interesse. Men for guds skyld, bliv ikke needy, for så er hun skredet...

TRuthDare!, 37 år 02-08-2016. Kl. 16:39

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg er selv typen som er længe om at falde for en fyr og faktisk ikke helt ved om jeg bare vil være venner eller om jeg vil mere. Og på så kort tid som en uge ville jeg nok blive lidt paf, for jeg synes det er lidt hurtigt, men synes du skal give det lidt tid og så fortsætte med at være nede på jorden og dig selv.

BareMig97, 20 år 08-08-2016. Kl. 17:42
Er du enig?
 • 11
 • 5

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Enig med enitsrik. Pas på med ikke at "kvæle" hende. Hvis du er for meget på, så smutter hun helt sikkert. Jeg hørte læste engang dette "Hvis kvinder ser en tom restaurant, vil de ikke derind fordi de tænker det er et dårligt sted. Hvis en mand ser en tom restaurant tænker de "fedt! ingen kø" Det illustrere lidt at det at kvinder (ubevidst) bliver tiltrukket af mænd der har kvinder om sig. Der må være noget spændende ved ham. De mænd som er desperate efter én kvinde, som ingen andre (umiddelbart) vil ha er ikke interessante.

Kvinde, 25 år 01-08-2016. Kl. 14:39
Er du enig?
 • 11
 • 11

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive