Jeg har brug for nogle tips Mig og min kæreste fandt sammen i Januar og flyttede sammen i Marts, Men hendes sexlyst har ikke rigtig været tilstede, selvom vi har haft sex et par gange, og der fandt jeg ud af at hun gjorde det for at gøre mig glad, Men hun kunne sagtens have sex med sin eks hver dag, Jeg ved hun tidligere er blevet voldtaget af en af hendes tidligere eks-kærester, så der kan jeg godt forstå hende hvis hendes sexlyst ikke er vildt høj + hun har lidt kød på kroppen som ikke er tilfreds med derfor går vi i Fitness flere gange om ugen, jeg er ikke den type der har haft sex med vildt mange, så jeg er lidt af en "liderlig-gris" så jeg har mine fantasier men jeg holder ikke længe, har lagt op til det rigtig bange gange og hver gang jeg bliver afvist bliver jeg lidt nedtrykt eller bange for hun ikke elsker mig, selvom vi har det perfekte forhold, jeg bliver ret ofte nedtrykt når vi snakker om hendes tidligere sexliv tror det er fordi jeg er pisse dårlig til det, jeg har sagt til hende jeg ikke gider og have sex med hende hvis hun ikke har lyst eller ondt nogle steder, det skal så siges vi ikke har haft sex i over 3 måneder, og vi har været sammen i 5 måneder, Jeg føler ofte at det er mig der skal ligge op til alt lige fra kram, kys eller sex, skal jeg være bange for at der ligger noget i mellem eller ?? Hjælp!!

Xxmathiasp, 24
12-06-2017. Kl. 17:09

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Hold da op, det lyder til at der er nogle ting der skal arbejdes med i jeres forhold, når i allerede så tidligt har så store problemer :)

Har du spurgt hende om hvorfor hun ikke har særlig meget lyst? Jeg synes godt du kan gå lidt til hende med det spørgsmål, for for at i skal kunne arbejde med hendes manglende lyst er i jo nødt til at have et udgangspunkt.

Hvis jeg var dig ville jeg nok overveje om i passer sammen. Jeg synes at 2 måneder, hvor man ellers skulle være nyforelskede er ret hurtigt at droppe al sex. Men hvis du vil blive og kæmpe for forholdet, så tror jeg også at i kan arbejde med intimiteten. Aftal i en periode at i ikke MÅ have sex, men at i kerne må kramme, kysse, putte og ligge i ske, og uanset hvor meget du får lyst må du ikke engang foreslå sex :) Bare vis hende at det er okay at være intime uden at det skal føre til noget. Det vil måske give hende en tryghed at bordet ikke fanger og at man ikke er tvunget til noget bare fordi man putter.

Enit , 23 år 12-06-2017. Kl. 18:21
Er du enig?
  • 18
  • 8

Du skal være logget ind for at kunne skrive

For det første tror jeg du skal lade være med at sammenligne dit forhold til hendes tidligere, for du ved ikke andet end det du fortæller dig. Og hvis hun havde sex hver dag med sin Eks, kan det jo være fordi sex var det eneste der holdt dem sammen.

For det andet tror jeg, at den første fase af jeres forhold, hvor man er forelsket og ikke kan holde fingrene fra hinanden, er stoppet så tidligt. Fordi i måske er blevet så seriøse så hurtigt, fordi i er flyttet sammen. Og når man flytter sammen, kan der hurtigt gå hverdag i den. Især hvis begge personer ikke er gode til at holde romantikken kørende.

Også tror jeg simpelthen du er nød til at tage en seriøs snak omkring det. Hvor i ikke snakker om tidligere forhold, men bare snakker om jeres sexliv, og hvad i har af tanker omkring det hele. Også finde en fælles løsning på problemet, som i begge er glade for.

Og hvis hun føler at hun vejer for meget, så sørg da for at fortælle hende hvor lækker og smuk hun er. Så hun får det lidt bedre med sig selv, og i det mindste ved at hendes kæreste elsker hendes krop. Det har personligt hjulpet mig rigtig meget, da jeg også vejer lidt for meget. At min Eks nogle gange bare under sex, stoppede og fortalte hvor smuk jeg var, og gav mig det mest intime kys, også fortsatte vi. For så vidste jeg virkelig at han altså var tilfreds med mig, som jeg var.

Håber i får løst jeres problem :)

Kvinde, 24 år 12-06-2017. Kl. 21:39
Er du enig?
  • 16
  • 7

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive