Jeg har det, som sikkert mange andre, at jeg udelukkende går efter om jeg finder fyren attraktiv på tinder. Men er blevet skuffet så mange gange efterhånden, jeg vil ikke generalisere, men de fleste gange er de lækre fyre nogle douchebags. Så jeg har tænkt på at jeg skal stop med at være så overfladisk! Lige nu skriver jeg med en fyr, han virker rigtig sød og oprigtig, men han er overhovedet ikke min type udseendesmæssigt, men overvejer at spørge om han har lyst til at ses alligevel, fordi det kunne da være at han bare er helt fantastisk. Hvad mener i om det? Og har i selv prøvet at lægge jeres dating strategi om? Vil også gerne høre jeres oplevelser

Kvinde, 24
16-06-2016. Kl. 14:55
Vis:

Spring ud i det! De der douchebags du snakker om dem kan du jo bare sortere fra.. giv dem "almindelige" fyr en chance for at vise at han kan være lige så "lækker" som de andre, bare på sin egen egen måde. Jeg er selv på tinder, jeg er ikke en flotte modeltype med en veltrænet krop og det hele, men jeg har andre værdiger, som charmen og min galant-hed og det kan udseende ikke gøres op på... Så kast dig ud i det :) ... Du kan jo altid bare sige "tak for nu" og afbryde den der, hvis du ikke ønsker mere, længere er den ikke :)! Best of luck herfra :)

Mikker, 26 år 16-06-2016. Kl. 16:06
Er du enig?
 • 20
 • 8
Se 3 tidligere kommentarer

Ka' man godt sige, Mikker :)

LL, 47 år 19-06-2016. Kl. 12:47

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Giv ham en chance, det kan kun være positivt for dig. Enten finder du ud af at udseendet egentlig ikke betyder så meget, eller også finder du ud af, at det bare ikke går, hvis han ikke ser ud som du forestiller dig, at han skal. Uanset hvad vil oplevelsen lære dig noget om dig selv, og er det ikke en god ting?

HamDenAnden, 23 år 16-06-2016. Kl. 15:57
Er du enig?
 • 11
 • 10

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Du mindre sq lidt om mig... Var også selv på Tinder i et godt stykke tid og møde også virkelig mange søde men så var de ikke lige min type.. til sidste gjorde jeg det som du spørg om, skriver til en der ikke lige min type( på udsendt/førstegangs indtrykket) pt men det skal jeg da love for hun blev :) du skal bare være åben, skrive til dem der ikke lige ser ud til og være din type. jeg gjorde det og jeg har da være sammen med min kæreste nu i 5 mdr. (snart 6) vi startede med og skrive og vi fandt ud af vi var en kopi af hinanden samme mening det hele... når vi så skændes så er det om noget mega dumt... mit bedste råd er og være åben over for alle! også dem man tænker arhhh det ville aldrig passe ind.. :)

Mand, 17 år 19-06-2016. Kl. 17:19
Er du enig?
 • 11
 • 11

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ingen kommentarer - men måske fra kvinderne:

LL, 47 år 16-06-2016. Kl. 15:07
Er du enig?
 • 12
 • 12
Se 2 tidligere kommentarer

Nu har jeg ikke den store erfaring med dating, men vil da sige at du skal gå efter kemi - det kan godt være ham du skriver med lige nu, ikke ligner dem du plejer at gå efter, men siden du ikke har valgt ham fra, så må der være et eller andet ved ham. Jeg siger prøv det :-)

Lulu29, 31 år 19-06-2016. Kl. 11:00

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Mmmm Jeg tænker han måske kunne være serie-morder? De ser altid anderledes ud på film? Siger det bare, livet er forkort til at tage chancer? Tænk det kunne jo være du blev lykkelig og fandt kærligheden? oh nej :P hahaha Prøv dog, du kan jo bare logge på tinder igen hvis det fucker helt op :)

LevLivetMedEtSmil, 28 år 20-06-2016. Kl. 23:03
Er du enig?
 • 12
 • 14

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Nå, nu blander jeg mig, alligevel. Jeg har også selv haft det sådan for "hundrede" år siden: De smukkeste piger/kvinder var lidt for selvoptagede og selvsikre, pga deres smukke ydre.

Så jeg prøvede at spotte de piger, som umiddelbart ikke var model-typen, ud fra den teori om, at de kunne kompensere for deres mindre attråværdige ydre ved at være mere empatiske, søde, charmerende etc., end deres way-over konkurrenter. Og det holdt STIK ! Så TS er på rette vej.

LL, 47 år 16-06-2016. Kl. 21:31
Er du enig?
 • 10
 • 14

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive