Jeg har en kæreste. Vi har været sammen i snart et halvt års tid. Han er virkelig sød, moden, stabil og jeg holder utroligt meget af ham. Jeg har dog en god ven, som jeg engang for flere år siden havde lidt kørende med og det er aldrig helt gået over - hverken for ham eller mig. Jeg har endda haft et længerevarende forhold ind i mellem, og han stod også ganske parat dengang jeg kom ud af det. På det tidspunkt var jeg bare ikke følelsesmæssigt parat til at knytte mig til nogen, jeg holdt så meget af - der var for meget på spil og jeg var nyligt heartbroken efter mit nylige breakup. Jeg endte med at finde sammen med den her nye fyr, som jeg stadig er sammen med, hvor forholdet var noget mindre kompliceret og kun handlede om at være kærester - der var ikke en masse gamle følelser, et venskab eller andres følelser på spil (min ekskæreste er bedste venner med ham den gamle fyr). Jeg var overbevist om, at jeg ikke skulle være sammen med ham. Men nu er jeg så kommet i tvivl. Og jeg står lidt splittet mellem at blive sammen med min nuværende kæreste, som også gør mig glad og som jeg ikke har lyst til at såre eller aldrig at se igen, eller at gå fra ham og prøve lykken med min "gamle flamme". Jeg ved ikke om det er unfair overfor min kæreste, at jeg har de her følelser? Og jeg holder sådan set meget af dem begge to. Min ven er bare en stor del af min hverdag, mens min kæreste er noget længere væk. Jeg er også lidt bange for, at jeg måske bare savner ham den gamle og at hvis jeg forlod alt for at være sammen med ham, ville det hurtigt gå i vasken og vise sig blot at være forventinger og seksuelle spændinger, der hurtigt ville gå over, når de først blev udløst. Skal jeg tale med min kæreste om det? Skal jeg tale med min ven om det - jeg havde jo sagt nej til ham, dengang jeg var nyligt single og han prøver stadig at komme sig over mig.

fiskp, 19
04-04-2017. Kl. 22:19
Vis:

Du fortjener ingen dem for at være ærlig. Allerede nu overvejer du at skride fra en fyr der holder af dig og gør dig glad, fordi du vil bolle din gamle flamme som du ikke gad at have noget med da han tilbød sig til dig. Og nu har du fundet endnu en fyr du har tilside sat ham for. Du burde slå op med din nuværende kæreste inden han bliver for involveret. Typisk danske kvinder at tro de bare kan få det hele. Udover er du da sikker på de mister alt for dig hvis du fortæller dem det.

Mand, 29 år 05-04-2017. Kl. 22:49
Er du enig?
 • 24
 • 4

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Det må være hårdt at have så mange kærester at se til

Havregrød, 4 år 06-04-2017. Kl. 01:34
Er du enig?
 • 11
 • 6

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Følg din intuition, din første tanke er den rigtige.

Overvejer du det for meget er det hovedet der vælger og ikke hjertet.

mr.A, 33 år 04-04-2017. Kl. 23:32
Er du enig?
 • 11
 • 8

Det lyder som om du slet ikke er klar til en kæreste. Og du er unfair overfor alle i det her. Mit råd til dig, bliv single, brug din singletid på at finde dig selv og finde ud af hvad du i virkeligheden vil have, og hvad der gør dig glad.

Flotpåenfredag, 28 år 06-04-2017. Kl. 18:21

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive