Jeg har set en fyr igennem halvanden måned. Vi ses 1-2 gange om ugen og sms'er dagligt. Vi har det super sjovt og laver alt muligt, så det er ikke kun sex. Vi har dog ikke noget label og for mig er det fin - lige nu i hvert fald, vi skal jo lære hinanden at kende. Jeg har spurgt om vi skulle ses søndag, han kunne desværre ikke, men skrev måske i næste uge, jeg lavede lidt sjov med at han ikke havde tid og han tog det meget pænt med blinke smiley. Han svarede dog også at han havde meget at se til. Så spurgte han om vi skulle stoppe med at ses helt? Mit spørgsmål er så: hvad betyder det? Jeg har ikke nævnt noget om ikke at ville ses bare fordi der går en uge hvor vi ikke lige ses, vi snakker jo hver dag. Og hvis han ikke vil ses mere, så kan han jo bare sige det. Så spørg han fordi han er usikker på om jeg vil droppe det eller er han en tøs og ikke tør sige han vil Stoppe?

Kvinde, 29
08-12-2017. Kl. 13:03
Vis:

Er man en tøs, hvis man ikke tør at stå frem? Det giver egentlig meget god mening når man ser på jer piger. Ikke også? :) Ellers synes jeg du skal stoppe med at bruge den phase.

Grunden til at han spurgte, er fordi den måde du "håndterede" at han ikke kunne. Personligt orker jeg ikke den slags "jokes" når jeg er stresset og stadig egentlig prøver mit bedste at få det til at fungere. Jeg vil blive irriteret. Fordi hvis det der er hverdag så orker man det sgu ikke. Ofte er det piger der klistre der gør sådan noget. Og dem gider man ikke at have noget med at gøre. Jeg havde nok droppe det lol. Men han lyder som en sød fyr der vil dit bedste. Siden han tænker du måske blev irriteret over det. Han har helt sikkert følt det som en hentydning.

Mand, 27 år 08-12-2017. Kl. 23:24
Er du enig?
  • 8
  • 4

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive