Jeg har virkelig brug for, at dele det her med nogen. Ved ikke, hvad jeg skal gøre, og håber virkelig ikke at i dømmer mig. Jeg er for flov til, at tale med mine veninder om det, eller min psykolog. Jeg har ikke haft nogen kæreste, siden jeg var 15 ( er 24 nu) har ikke rigtig haft lyst. Men har fjollet rundt med flere fyre, Men det har aldrig været noget seriøst. Problemet er, at jeg lyver. Jeg ved, at det er meget forkert, men kan ikke stoppe. Jeg lyver nærmest om alt. Steder jeg har været, uddannelse jeg endnu ikke har taget, ting jeg skulle have gjort. Kort sagt, jeg lyver mig bedre end jeg er. Jeg har aldrig ville være sammen med nogle i længere tid af den grund. Jeg syntes selv, at jeg er en pæn pige, men det er også det. Jeg er hverken klog, eller berejst. Men det påstår jeg. Jeg siger de tænk, som jeg ønsker for mig selv, men ikke har gjort. Jeg har været indlagt flere gange på en psykiatrisk afdeling og tager også medicin og går til psykolog. Men det her kan jeg ikke dele med nogen. Jeg har set en fyr en del gange efterhånden, som jeg også har Løjet for. Men jeg er blevet forelsket i ham og sidste gang sagde han, at han har følelser for mig. Jeg føler mig så ussel. Jeg vil ikke lyve mere. Så jeg bliver nødt til, at droppe ham, eller fortælle ham sandheden. Jeg har ingen anelse om, hvad han vil sige, eller om han kan tilgive mig. Forstår godt, hvis han ikke vil se mig mere, det kan jeg Kun takke mig selv for. Men er så forelsket i ham.Hvad tænker i? Jeg har besluttet, at fortælle min psykolog det, næste gang, fordi jeg kan ikke se mig selv i øjnene mere.

Kvinde, 24
05-05-2017. Kl. 11:45
Vis:

Jeg synes det lyder rigtigt at tale om det med psykologen - godt du gør noget ved det

Tjae , 46 år 05-05-2017. Kl. 13:26
Er du enig?
 • 24
 • 17

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Okay for det første er jeg ret sikker på han ikke har valgt dig ud fra dine "kompetencer" og hvor du har rejst henne. Nu ved jeg ikke hvad du har løgnet om men om du så havde løjet at at du havde en ph.d. er jeg ret sikker på det ikke er det han kunne lide ved dig. Man kan som regel lide de små ting ved en og den måde du er på. Så som dine humør, den måde du agerer på og bare generelt det som du gør. At du behandler ham godt. De små ting. Og så er der tiltrækningen. Det er ikke noget man kan lyve sig til. Når det så er sagt kan det være han mister tilliden til dig når han hører hvad du har løjet om. Man tænker jo hvad har hun ellers løjet om og hvad kunne hun finde på at lyve med. Men hvis han har fået følelser for dig tror jeg helt sikker han vil give det en chance.

Til det som du kæmper med. Synes det er fedt at du synes det er flovt at lyve. Det er der sgu ikke mange der gør. Bare det i sig selv er en stor ting. Folk ser intet galt i at lyve. Så at du ved det er forkert er i den rigtige retning. Jeg vil vædde med at jeg kunne nævne 10 ting som du ikke selv kan se som gjorde dig til et bedre menneske end de fleste. En uddannelse eller en rejse til Indien gør en ikke til en bedre menneske. Eller for den sags skyld til et klogt menneske. Man kan være klog på mange måder. Men babysteps! Man starter altid et sted hvis man vil forandre sig. Ellers er det for overvældende. Jeg vil starte med fyren. Fortæl ham at du ikke har lavet alle de ting som du sagde du havde. Fortæl ham du så inderligt ønsker at du havde gjort det men det har du altså ikke. Men sig så at du ønsker at gøre de ting og det kunne være fedt hvis han ville med dig ud og rejse til de steder du gerne vil til. Altså du er også kun 23 så der er masser af tid endnu. Jeg er 27 og der er masser af mine jævnaldrende der har gjort en masse spændende ting mens jeg ikke har fået gjort det så no worries haha. Men lad en liste over alle de ting som du gerne vil. Steder at se, interesser du vil prøve af eller hvad det nu end er. Har selv en masser lister haha. Men du må lærer at acceptere dig selv og den du er nu før du kan gå videre. Det nemmeste er at løbe væk og bare droppe ham. Men tro mig det vil ikke hjælpe noget. Du vil bare senere henne i dit liv står med det samme problem og havde det endnu dårligere. Nogen gange må man bare tage tyren ved hornende. Det er det som man bliver klogere af. Ikke at rejse til Indien! Der får du bare en masse lækkert mad hahaha og diarre.... Men som sagt babysteps! Snak med din psykolog om det. Det er ret dejligt at få den slags ud når man sidder inde med det. Og lad mig være 100 % ærlig med dig. Der sgu ingen der dømmer dig. Jeg har da også løjet og gør det endda stadig....for at gøre mig bedre end jeg er. Der ingen grund til at lege hellig. Der er ingen der er perfekte. Det skal du også huske dig selv på. Og så må du bare(bare og bare....) arbejde med dig selv. Så du kan står ved dig selv og den du er. Det vil også gøre dig mentalt stærkere og virkelig dragende! Men altid små skridt så vil du lige pludselig opdage at du er nået langt! Held og lykke!

Mand, 27 år 06-05-2017. Kl. 01:53
Er du enig?
 • 21
 • 22

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Du bliver helt sikkert nødt til at sige det til ham. Eller måske som Flotpåenfredag anbefaler, at du skriver ham et brev, hvor du forklarer dig. Det virker som om, at du er meget bevist om dit problem. Og derfor kan det måske også hjælpe dig, at tvinge dig selv til at fortælle det.

Jeg tror også du skal tale med din psykolog om det. Det er formodenligt ikke første gang psykologen dealer med det problem. Så der er nok nogle værktøjer som forhåbentlig kan hjælpe dig.

ST, 36 år 05-05-2017. Kl. 13:28
Er du enig?
 • 18
 • 22

De andre har allerede kommet med gode råd osv. mht til det med fyren. Jeg vil bare tilføje at jeg ikke tror på at man kan bilde de fleste folk ind at man er klog, hvis man ikke har et godt intelligens niveau til at starte med. Du har måske ikke en uddannelse, men det betyder selvfølgelig ikke du uintelligent.

Desuden så tænker jeg at du da skal prøve at gøre nogle af de ting du ønsker for dig selv. Det kan bare være i det små, hvis du ikke kan overskue så meget.. behøver jo ikke være en lang uddannelse du tager, men fx et kursus i noget du synes er interessant. Og du behøver jo heller ikke rejse væk i flere uger for at opleve noget nyt og spændende. En forlænget weekend til en fed by kan man få meget ud af.

SexErSjovt, 28 år 05-05-2017. Kl. 14:16

Du skal være logget ind for at kunne skrive

.

Mand, 28 år 05-05-2017. Kl. 11:58
Er du enig?
 • 14
 • 30
Se 1 tidligere kommentarer

Jeg synes det er rigtig flot at du vil fortælle det til din psykolog! det lyder som noget der kræver professionel hjælp, og det kan du jo kun få ved at sige frem. Jeg synes du skal være ærlig overfor ham, fortælle ham om dine problemer og se hvordan han reagerer. Hvis det ikke betyder noget for ham er alt jo fint, og hvis han droppe dig er det jo desværre bare konsekvensen, men det vigtigste er at du er klar til at arbejde på det.

Enit , 23 år 05-05-2017. Kl. 12:17

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive