Jeg skal sove med min gode veninde (i samme seng). Jeg kan virkelig godt lide hende (er nok forelsket i hende), men hun ved det ikke. Jeg har ikke sovet med en pige før, så jeg er virkelig på bar bund i forhold til, hvor meget tøj jeg skal have på, når vi skal sove? Eller hvad for noget tøj, jeg skal have på, når vi skal sove? - normalt sover jeg kun i underbukser... Vi skriver hjerter til hinanden hver dag og har siden sommerferien været ssmmen mindst en gang om ugen uden for skolen.

Mand, 18
03-11-2017. Kl. 00:48

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Er enig med nyligsingle :) du sover i boxershorts og hun sover nok i trusser og en t-shirt/top. Jeg synes det ville være mærkeligt hvis du sov med alt for meget tøj på. Du kan beholde en t-shirt på hvis du vil, men jeg tror altså ikke hun vil synes det er underligt, hvis du tager den af :)

Og så bare tag dit tøj af inde på værelset og læg dig ned i sengen. Det lyder som om hun også er interesseret i dig, og hun er helt sikkert ligeså nervøs som du er

S (is back), 03-11-2017. Kl. 17:42
Er du enig?
  • 10
  • 4

Okay - tak

Må jeg spørge, hvorfor du tror, hun også er interesseret i mig? - hvis det er fordi hun har sagt ja til at sove med mig, er jeg lidt usikker på, om det er fordi hun er interesseret i mig, for hun har først sagt ja, efter jeg har spurgte hende nogle gange.

Vi skriver hjerter i alle beskeder, vi skriver og vi skriver meget sammen hver dag. Jeg ved bare ikke, om hjerterne for hende betyder mere end at vi er gode venner, for hun skriver også med hjerter med andre drenge...

Mand, 18 år 03-11-2017. Kl. 18:54

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Altså når jeg har sovet med en kammerat, så har de altid bare haft boksershorts på :). Og det har jeg intet problem med, da det ligesom dækker de private dele. Vi kvinder sover for det meste med en t-shirt og trusser på, når vi sover med en kammerat ;).

nyligsingle, 23 år 03-11-2017. Kl. 16:16
Er du enig?
  • 7
  • 2
Se 2 tidligere kommentarer

Okay - tak

Det er godt nok også mig, der har foreslået, at vi kunne sove sammen på et tidspunkt... De første gange fik jeg ikke rigtigt noget svar på, om hun havde lyst, så blev det til, at det kunne vi nok godt prøve, og nu har hun så sagt ja til, at vi må prøve at finde en weekend.

Tyder det på, at hun måske egentlig ikke har så meget lyst til at sove sammen?

Mand, 18 år 03-11-2017. Kl. 18:47

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive