Jeg slog op med min eks kæreste for 2 måneder siden men nu har jeg lyst til at komme tilbage med hende. Hun har i mellemtiden hurtigt været sammen med en anden fordi hun sagde at hun gerne ville have en ny kæreste. Men med tiden mistede hun lysten sagde hun fordi det ikke var det samme som os. Nu siger hun ikke noget om at hun savner os og hun siger hun er kommet over os men hun skriver tit til mig og jeg er gradvist begyndt at savne hende mere og mere. Da jeg fandt ud af at hun havde haft noget med en anden havde jeg ikke lyst til at have noget med hende af gøre overhovedet, men efter noget tid nu er jeg begyndt at savne hende allermest. Hvad gør jeg??

Mand, 19
19-07-2017. Kl. 14:51

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Du skriver at du slog op fordi forholdet ikke gik godt. Hvorfor tror du at forholdet vil blive bedre denne gang? For det meste vil man komme tilbage i samme rille, når man har været sammen lidt tid igen. Det er normalt at man savner lidt hinanden når man slår op, men det er ikke altid ensbetydende med man skal finde sammen igen. Jeg synes du skal holde fast i din beslutning, når nu det ikke gik godt. Desuden synes jeg hendes opførsel er lidt barnlig at hun har været sammen med en anden for at få en ny kæreste.. Meget umodent.

Kvinde, 25 år 20-07-2017. Kl. 10:59
Er du enig?
 • 13
 • 8
Se 1 tidligere kommentarer

Dette er en meget glædelig dag i mit liv på grund af den hjælp, Dr.Odudwa har givet mig, ved at hjælpe mig med at få min ex mand tilbage med sin magiske og kærlighedstabel. Jeg var gift i 6 år, og det var så forfærdeligt, fordi min mand aldrig betroede mig, og han var virkelig snyd på mig og søgte efter skilsmisse, jeg elsker ham så meget mere, og vi havde 2 børn sammen, jeg elsker mine børn, og jeg vil have Dem at bo og holde sig tæt sammen med deres to forældre, jeg var så desperat nødt til at stoppe skilsmissen og returnere kærlighed og stole på forholdet.

Så da jeg kom på tværs af Dr.Oduduwa email på bloggen indlæg kommentarer om, hvordan han har hjulpet så mange mennesker til at få deres ex tilbage og hjælpe med at fastsætte forholdet.og få folk til at være lykkelige i deres forhold.

Jeg forklarede min situation for ham og søgte derefter hans hjælp, men til min største overraskelse fortalte han mig, at han vil hjælpe mig med mit tilfælde, og her fejrer jeg nu, fordi min mand har ændret sig helt for godt. Han vil altid være hos mig og vores dejlige børn og kan ikke gøre noget uden min nutid, han elsker mig nu mere end nogensinde før.

Jeg nyder virkelig mit ægteskab, hvad en stor fest. Jeg vil fortsætte med at vidne på internettet, fordi Dr.Oduduwa virkelig er en ægte stavekaster. Har du brug for hjælp, så kontakt docent ODUDUWA den store ..

NU I DAG KONTAKT ODUDUWA VIA EMAIL: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com eller Whatsapp-nr .: +2348109844548

Dr.oduduwa kan også løse problemer som: STOP DIVORCE, DESPERATE NEED TO DIVORCE, BRING BACK EX, SPELLET TIL AT VÆRE DOMSTOL, SUCCESS OG BREAKTHROUGH SPELL, BLACK MAGIC POWERS FOR FAME, POWER AND WEALTH. etc.

Alicia009, 47 år 21-07-2017. Kl. 05:03

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Så må du jo sige til hende at du gerne vil have hende tilbage, og være meget tydelig omkring at du gerne vil være kærester igen. Jeg tror desuden ikke det nytter at være sur på hende, fordi hun har været sammen med en anden, det havde hun jo al ret til, eftersom I havde slået op - Hvorfor slog du op i første omgang?

S (is back), 19-07-2017. Kl. 16:33
Er du enig?
 • 9
 • 14

Forholdet gik bare ikke godt, og vi lavede for meget det samme hver gang

Mand, 19 år 19-07-2017. Kl. 20:14

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Hun var sikkert svag i tiden efter,så hun ville dæmpe sorgen ved,at forsøge med en ny ved det kan være en hård omvæltning,at gå fra,at være med den man vil helt med hjertet til,at gå tilbage til,at skulle klare sig selv...det gør en til is indvendigt det er synd for ham det,så gik ud over....hun frygter,at tage dig tilbage,så du kan såre hende igen...hun elsker dig sikkert stadig.....var der nogen speciel grund til du valgte,at slå op?vis tålmodighed,ellers skræmmer du hende måske til,at trække sig væk.....

Naika, 27 år 19-07-2017. Kl. 18:32
Er du enig?
 • 5
 • 15
Se 2 tidligere kommentarer

Lige præcis.. du skal ikke tilbage. Hun vil bare have opmærksomhed.

Mand, 29 år 20-07-2017. Kl. 18:08

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive