Jeg spørg om det her, pga. Et andet spørgsmål herinde. Men hvornår synes i en pige har været sammen med for mange? Og hvad hvis i først fandt ud af, efter i var blevet kærester, at hun har været sammen med flere end i troede hun havde, ville det så ændre jeres forhold? Personligt har jeg været sammen med 8 mænd, 3 kærester, 1 flirt og 4 onenightstands, hvilket jeg intet problem har med, og ender med at have sex med mindst 1 mere, da jeg lige nu er single. Men ville i have et problem med mit antal? Og er det vigtigt for jer, at vide hvor mange en pige har været sammen med?

Kvinde, 24
20-03-2017. Kl. 22:28
Vis:

Mænd vil have Madonnaer, og en prostituret i sengen!

TRuthDare!, 37 år 22-03-2017. Kl. 14:03
Er du enig?
 • 7
 • 2

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg tror det er relativt til fyrens erfaring. Har man selv haft mange partnere, så har man også lettere ved den anden har haft mange partnere. Er man selv meget selektiv, så har man også lettere ved at den anden fremstår således.

Så altså det du skal holde dig mest for øje er at du ikke skal lade andre dømme dig på antallet af sexpartnere - det er dit valg. Og nej 8-9 stykker er ikke "mange", det er faktisk ganske fint til at have prøvet lidt.

Og ja jeg kan godt lide at vide hvor mange sexpartnere min partner har haft - ikke specifikt, men jeg kan godt lide at vide om hun føler hun har prøvet det hun ville og nogle af de erfaringer hun har gjort sig, hvad hun kan lide, hvad hun ikke har kunnet lide, hvad der virker og hvad der ikke virker for hende og den slags. For mig er det beroligende at vide hun "har gjort det hun ville" og er klar til kun at have 1.

Kimowich, 31 år 21-03-2017. Kl. 22:55
Er du enig?
 • 7
 • 4

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Synes det er åndsvagt at ligge hele grundlaget til en pige ud fra et tal som man slet ikke ved hvad dækker over. Hendes tal kan sige mere end det man tror. Så det giver ikke mening at fortolke det. Man opdager alligevel ret hurtigt hvis hun er typen der er løs på tråden. Det vil kan slet ikke undgå at opdage. Det som betyder noget er om hun har problemer med at være tro.

Mand, 27 år 21-03-2017. Kl. 22:39
Er du enig?
 • 5
 • 2

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Er pisse ligeglad. Det afhænger af hvilken måde du gør det på. Da jeg var 18 havde jeg sex med en på 17, hun havde et mål 30 personer hun skulle have sex med inden hun blev 18. Vis jeg vidste det inden jeg havde sex med hende ville jeg ikke have haft sex med hende

Mand, 22-03-2017. Kl. 13:37
Er du enig?
 • 5
 • 3

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Dit antal er meget passende og jeg ville endda synes 10 - 15 er okay, efter MIN mening.

Om det ville ændre forholdet, afhænger af om det er noget hun har løjet om, for det ville være uacceptabelt og resultere i at jeg ville afslutte forholdet.

Jeg vil gerne vide hvor mange min partner har været sammen med, da det, efter MIN mening, giver et indtryk af om hun kan finde ud af at være i et forhold, bare dater for sjov osv.

I den anden tråd argumenterede nogle kvinder med at kvinder også har ret til at få lysten stillet, men så synes jeg, man skal prøve at finde en mere "fast" bolleven. Der er ingen grund til at have 100 ONS.

omni, 20-03-2017. Kl. 22:38
Er du enig?
 • 8
 • 8
Se 7 tidligere kommentarer

Det siger ikke altid noget om kvinden i et forhold, i forhold til hvor mange partnere hun har haft.

Baseret mest på mine egner erfaringer

Har selv været sammen med 12. Er ikke mange på 6 år, eller det vil jeg da ikke mene.. Jeg har haft forhold, og også længere forhold. Mit tal har ikke betydning for hvordan jeg er i mine forhold. Er meget loyal i forhold. Til gengæld har jeg dog ofte rendt ind i fyre der kun ville i bukserne på mig. Rettere sagt at de dumpede mig bagefter, men ikke sagde noget om deres intentioner til at starte med. Har datet en del fyre, hvor vi har datet i nogle uger, jeg er blevet lidt forelsket i fyren og vælger at gå i seng med ham. Selvom der ikke har været problemer, så vælger han alligvel at droppe mig for nu har han fået det han ville. Altså fyre der snyder med falske forhåbninger. Nogle gange bliver de også ved med at snyde efterfølgende for at få sex med mig...

Har nok bare været pisse uheldig med disse typer. Jeg anede ikke hvad deres intentioner var før efter de havde droppet mig... Fordi de var så gode til at sige og lade som om de faktisk var vilde med mig. Komplimenter, gaver, omsorg, kys, nus osv var de super gode til, men når vi så havde datet et stykke tid og fået sex bakkede de ud. Den her type har jeg været igennem hvert fald 5 af. Altså 5 mænd der var sådan. Så vil folk nok tro at jeg ikke er blevet klogere, men troede jo stadig på at de faktisk gerne ville mig, var jo forelsket i dem. Da det så ikke lykkedes prøvede jeg jo bare at finde kærligheden igen... Og blev udnyttet igen.

Så til sidst igen. Ens sextal har ikke altid noget at gøre med hvordan man er i et forhold, eller om man ønsker et fast forhold. Jeg har med mændene ønsket et fast forhold, mens de bare har ønsket sex, enten 1 gang eller gentagne gange...

Hh, 24 år 24-03-2017. Kl. 00:59

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Lige præcist DET antal du selv har det godt med er fint. Synes du selv du har været "billig" ved at du har haft sex med f.eks. 10 Ja så kan jeg kun sige det kommer jo helt an på om det er på en måned eller om det er på 10 år. Jeg har selv været seksuelt aktiv i 20 år nu. Så hvis jeg havde haft 20 partnere nu ville jeg ikke se det som et problem. Jeg ligger et sted mellem 12-15 tror jeg da jeg ikke rigtigt har gået op i det. Desuden har jeg været sammen med kvinder der har haft LANGT flere partnere end mig, og det har jeg ikke et problem med, på modsatte side har jeg også i en alder af 40 været sammen med en kvinde der kun havde haft 2 før mig, fordi hun blev gift med den anden hun havde sex med. Det var selvfølgeligt heller ikke et problem. Jeg vil sige det kommer helt an på hvordan hun selv har det med det.

Mand, 45 år 25-03-2017. Kl. 16:31
Er du enig?
 • 4
 • 5

Skulle være 30 år ikke 20 ups

Mand, 45 år 25-03-2017. Kl. 16:32

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg ser det ikke som noget problem, det viser faktisk, synes jeg, at du virker erfaren og bliver mere erfaren i det. Dog vil jeg sige, at 20 fyre og opefter vil være for meget i din alder. Hvis en potentiel partner ikke ser det som et problem, så bliv bare ved.

Mand, 40 år 20-03-2017. Kl. 23:28
Er du enig?
 • 4
 • 10

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive