Jeg står i den situation at jeg i starten af 2015 var sammen med en dreng, fordi vi længe havde haft et godt øje for hinanden - men vi kunne ikke få det til at fungere mht. afstand, så vi droppede det efter et par gange, og jeg indså også at han var en kæmpe idiot i længden. Hans tvillingebror var dog åbenbart ret vild med mig og jeg var ret gode venner med ham (havde jeg været hele tiden). Han havde dog ikke vidst noget som helst om at jeg havde haft noget med hans bror. Det endte så selvfølgelig med at jeg også fik følelser for ham, ualmindelig dumt ja. I hvert fald endte jeg jo så med at fortælle at jeg havde haft noget med hans bror, hvilket han havde lidt svært ved. Men det endte så med at vi i skjul blev kærester, idet han vidste at hans bror ikke ville tillade det. Dog endte det med at han fandt ud af det og blev vildt sur, og vi droppede det, men kom så sammen igen. Han fandt ud af det igen, og nu er vi igen ikke sammen pga. af at broren blev så sur, og også fordi han selv fik skyldfølelse. Kan broren tillade sig at være sådan? og tror I at han nogensinde vil komme over det?

Kvinde, 19
09-06-2016. Kl. 23:37
Vis:

Det er underordnet, om hans bror kan tillade sig at agere sådan. Det er derimod ikke underordnet, hvorvidt din kæreste (?) lader andre bestemme over sit eget liv.

DD, 25 år 10-06-2016. Kl. 00:04
Er du enig?
  • 11
  • 16
Se 1 tidligere kommentarer

Nu er det nok svært for ham, fordi tvillinger har et noget tættere og mere indviklet forhold end alle andre.

Når det så er sagt, kan jeg kun være enig - han må tage sig sammen, og ikke lade andre, heller ikke sin tvillingebror, styre sit liv.

CykelFyr, 44 år 11-06-2016. Kl. 08:18

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive