Kære Mænd! Jeg har et lille dilemma, som jeg håber, I kan hjælpe med. Jeg har I et stykke tid været varm på en mandlig kollega. Om han er klar over det, ved jeg ikke, men interessen er ikke gengældt, hvilket jeg har accepteret. For at få afstand fra ham og muligheden for at komme videre, valgte jeg sidste år at takke ja til et nyt job I same virksomheden. Jobbet betød, at jeg ikke skulle arbejde direkte sammen med ham, kun perifert, så det er gået rigtig godt med at undgå ham. Men I går deltog vi begge I et møde, og jeg var meget afvisende overfor ham, og undgik ham. Han derimod var - som sædvanlig - meget imødekommende og forsøgte flere gange at få en samtale I gang. Jeg ved godt, at det ikke var særligt professionelt, men det sidste jeg har behov for lige nu, er at falde for manden igen! Mit dilemma er trivielt - jeg ved godt, at jeg ikke opførte mig særlig pænt overfor ham, men da han er en kollega har jeg ikke lyst til at fortælle ham årsagen til min opførsel. Spørgsmålet er derfor - skal jeg bare lade det være usagt og som det er (undgå ham), eller bør jeg fortælle ham så meget, at jeg gerne ser, at han lader mig være I fred ? Hvad ville I som mænd foretrække ?

Kvinde, 42
27-09-2017. Kl. 14:49
Vis:

Jeg undrer mig over hvordan du ved at interessen ikke er gengældt, når du ikke en gang ved om han er klar over at du har et crush på ham? Men lad det ligge. Jeg har lært på den hårde måde, at man skal holde sig fra kollegaer. Men derfor behøver du ikke være decideret afvisende overfor ham. Bare vær almindelig høflig og venlig. Tro mig jeg ved godt at det er lettere sagt end gjort. Men nu fremstår du bare som en bitch. Hvis han vitterligt ikke ved at du har et crush på ham, så vil der altid være en anspændt stemning mellem jer. Og han vil ikke forstå hvorfor du har noget imod ham. Det er en arbejdsplads og I skal stadig kunne arbejde sammen. Det kan blive svært, når du agerer som du gør. Næste gang du ser ham så sig undskyld for din opførsel og sig at du havde en dårlig dag. Jeg ved godt hvordan det er at være i din situation og det er møg ubehageligt. Men det er en arbejdsplads. Så du må ikke fortælle ham at du er/har været vild med ham og du må heller ikke sige at han skal lade dig være. For det er en arbejdsplads og der er andre regler end nærmest alle andre steder.

Tom.S.C., 43 år 29-09-2017. Kl. 20:04
Er du enig?
 • 12
 • 8

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg synes du skal være ærlig omkring det hele alle så ærlig som du har lyst til at være. Den må du gør det på kan man hurtig blive den dumme tøs. Så fortæl ham hvorfor du gør som du gør.

Morten84, 32 år 27-09-2017. Kl. 18:12
Er du enig?
 • 12
 • 8

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg vil faktisk være uenig med de andre her. Du får intet ud af at være ærlig, og det gør han heller ikke.

Hvis det er så blot hold dig til at sige at du ikke har et godt samarbejde med ham, så du synes I skal holde til hver sit

Ærlighed er godt, men jeg kan ikke se det føre noget brugbart med sig her. Men må jeg spørge om hvordan du er sikker på at interesseren ikke er gengældt?

Kimowich, 32 år 28-09-2017. Kl. 16:55
Er du enig?
 • 12
 • 11

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Aller først skal du klart fortælle ham hvad du føler og hvad du syntes om ham !

Derefter skal du nok højst sandsynligt gøre op med dig selv om ? Du vil ham eller om du ikke vil ham mere.

Derefter skal du fortælle ham som det har været, ang din opførsel skal du fortælle ham at det har været pga. det med at du syntes rigtig godt om ham !!

Det er den eneste måde du får løst dine følelser og tanker på med ham.

Arton, 26 år 28-09-2017. Kl. 08:59
Er du enig?
 • 9
 • 9

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg tænker at du nok skulle starte med at finde ud af om manden faktisk synes du er interessant. De signaler han vil udsende, kan du læse lidt om her:

https://christian-gravgaard.com/kropssprog/flirt/maend-foelelser-hvordan...

Det næste kunne måske være interessant for dig, at være opmærksom på hvordan du selv flirter - og hvordan han måske se det.

Det kan du læse lidt om her: https://christian-gravgaard.com/kropssprog/flirt/saadan-viser-hun-at-hun...

Mest af alt tænker jeg at du er nødt til at holde ham på afstand, uden at være ubehagelig. Det vil sige at du ikke søger øjenkontakt. Du ikke rører ham, ikke flytter på dit hår og hvad der ellers er af kvinde-tells.

Prøv at justere din tankegang til at han (i dine tanker) lugter dårligt. Hvis du laver et spil i din hjerne, hvor du forestiller dig at han ikke lugter så godt, vil dit kropssprog automatisk udstråle at du ikke bryder dig om ham - det vil han fornemme instinktivt.

Jeg tror nu bare at han synes du er sød og ikke helt ved hvordan han skal komme til dig. Vi mænd er umådelige dårlige til den slags.

Christian Gravgaard, 41 år 08-10-2017. Kl. 11:56
Er du enig?
 • 5
 • 7

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive