Kære mænd, jeg har mødt en gut på happn. Det var bare sex i ca. 2 år., pludselig holdt han op med at skrive. Jeg tog det som om at han ikke var int. mere. Men havde jo fået et lille crush på ham. Har ham på snap, han ser engang imellem mine stories og vi er stadig et match på happn. Ved at stalke lidt, kunne jeg se at han blev venner med en pige på fb., ca. 3 mrd. efter bliver han venner med hendes søster. Men han er stadigvæk aktiv på happn. Eller det vil sige nogen gange sletter han den blot for at downloade den igen nogle dage senere. De har helt sikkert noget kørende da han lagde et billede op af et liveshow på fb og hun lagde samme billede op på instagram. Den dag var han aktiv på happn igen. Er det seriøst mellem ham og hende? spiller han på flere heste eller er det fordi han er usikker på hende? har jeg en chance? Hjælp mig gerne :)

littleladybird, 6
12-10-2017. Kl. 23:44
Vis:

To år? Så er det altså selvforskyldt at han har fundet en anden. Jeg tror ikke der er noget andet at gøre, end at slette ham fra de sociale medier.

Mand, 26 år 13-10-2017. Kl. 01:13
Er du enig?
  • 15
  • 7

ja, det var bare sex, det gjorde han klart. Jeg havde/har et crush på ham. Overvejer at skrive til ham, men ikke hvis det er seriøst med hende den anden. Men må nok indse at han ikke er int. mere på nogen måde :(

littleladybird, 6 år 14-10-2017. Kl. 20:36

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive