Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Jeg tror den muligvis er mere relevant i andre lande :) der er altså ikke ret mange kvinder i Danmark, der er hjemmegårende, og hvis man er, skal der altså nok komme nogle kommentarer selvom artiklen ikke tror det. Det er altså heller ikke rigtigt at kvinder ikke bliver beskyldt for at være golddiggers. Det kan også godt være at mænd er hyppigste volds- og mordofre, men det er jo også mænd der er allerhyppigst mordere og voldsforbrydere, så det er altså ikke kvindernes skyld.

Selvfølgelig har mænd også problemer og bliver diskriminerede på nogle områder ligesom kvinder gør, men jeg fatter ikke rigtig pointen i at lave en "åh mænd er så undertrykte" artikel, og ikke nævne den fra den anden side og bagefter sammenligne.

Enit , 23 år 29-01-2017. Kl. 20:05
Er du enig?
  • 21
  • 30

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Kvinde, 28-01-2017. Kl. 17:54
Er du enig?
  • 40
  • 50

Hvad er det præcist, vi skal lære? At det er hårdt at være hvid mand i verden som den ser ud nu?

Hun har måske ret noget af det hun siger, men så heller ikke i det hele. Jeg kender ikke nogen kvinder som fx har valgt at trække sig helt ud af arbejdsmarkedet for at hellige sig familien som ikke er blevet mødt med forundring og måske også lidt foragt - for det kunne da ikke være ALT hun ville i livet; at være kone og mor? Jeg har ikke styr på statistikkerne i Danmark, som vel egentlig er dem, der er relevante for os end hvad der sker i USA og Canada. Jeg tror ikke, at vi kan sammenligne de lande med os - sådan 1 til 1.

Men jeg ville da gerne leve i en verden, hvor der ikke var forskel på hvilke privilegier man har baseret på køn. Jeg er dog ikke sikker på, at klummer som den her er vejen frem til at få rykket på de ting.

StupidMee, 33 år 29-01-2017. Kl. 12:31

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive