Okay piger nu kommer der to meget specielle spørgsmål: 1) kan en fyr være for sød? Hvis ja, hvor går grænsen så? 2) hvordan afslutter man bedst et forhold?Kom gerne med forslag!

Ano, 18
01-08-2015. Kl. 13:56

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

1) nej, så længe han bare står ved hvem han er og hvad han tror på.
2 ) ærligt!

22, 01-08-2015. Kl. 14:13
Er du enig?
 • 7
 • 1

Du skal være logget ind for at kunne skrive

1. Ja han kan sagtens være for sød, fx bliver jeg selv helt absurd irriteret over mænd som taler mig efter munden for at gøre mig glad eller interesseret. Det har ofte den modsatte effekt.
2. Det bedste "trick" jeg kender til at afslutte et forhold på en ordentlig måde, er at sige det som det er, og derefter blive siddende hos hende indtil hun beder dig om at gå. Også selvom det måske tager hele eftermiddagen eller dagen, eller om i henter pizza eller sover sammen. Det kan godt være lidt akavet, men det er min erfaring at det kan hjælpe meget at vise denne sidste hensyn. Derefter kontakter du hende ikke igen, og nævn gerne det for hende inden du går, så hun ikke venter på en besked fra dig.

Malene, 25 år 01-08-2015. Kl. 16:34
Er du enig?
 • 4
 • 3

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg må også tilslutte mig det med at ikke slå op over facebook, telefon eller sms, men mød pigen/ kvinden face to face.

ma, 25 år 01-08-2015. Kl. 19:32
Er du enig?
 • 2
 • 2

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Det er svært at afslutte et forhold lige meget hvordan det bliver gjort, og har kæresten ikke set den komme kan det sjældent blive godt. Det bedste råd jeg kan give dig, giver jeg dig ud fra da min ex slog op, og hvordan det kunne have gjort det nemmere for mig. 1. lad vær med at slå op over facebook eller telefonen! det er simpelthen manglende respekt for din partner, og du kommer til at ligne en svans.. 2. Lad vær med at vær dramatisk omkring det, og kom med alle mulige undskyldninger for hvorfor du slår op - det gør det hele meget værre fx. min ex sagde han slog op pga. en meget dårlig periode i sit liv + sagde han godt vidste han var et svin og godt vidste han var den værste kæreste i verden. han slog ikke op pga. en dårlig periode i sit liv, og at han følte sig som et stort svin og den værste kæreste i verden var også løgn - han var skide ligeglad. 3. Vær ærlig! det bedste du kan gøre er at være ærlig - fortæl helt ærligt hvad grunden er til du slår op, og svar på hendes spørgsmål så ærligt du kan. Og slår du op med grunden: ikke flere følelser, så fortæl hende hvad der har været skyld i det, om det var noget der kunne have været undgået, eller om du bare har brug for at være dig selv og single igen, ergo du ikke fra start af var klar til at binde dig. 4. efter du har slået op, så skal du IKKE tage kontakt til hende! lad hende for gudsskyld være til hun har fordøjet det hele, og hvis hun ønsker at slette og blokere dig fra facebook og telefonen så lad hende gøre det uden du bliver sur - det er dig der har slået op med hende, så nu skal du respektere hvad hun finder nødvendigt for hende selv. 5. Lad vær med at sig du håber i kan være venner bagefter, fordi du gerne vil have hende som ven - det dur ikke - (jeg tror ikke der er så mange der vil være venner med deres ex) 6. Lad vær med at give hende falske forhåbninger ved at sige at det måske en dag i fremtiden kan blive jer igen.. det er min opfattelse at i rigtig godt kan lide tanken om i har en reserve i baggrunden hvis i ikke lige får scoret så meget i havde håbet, eller det nye forhold i indleder, suger værre end det i havde med os, og i egentlig finder ud af i havde det bedre med den ex i slog op med.. det var mine råd til det..
For at svare på om en dreng kan være for sød.. ja det kan han godt. bare vær nede på jorden, og et ordentligt menneske, så bliver du ikke for sød, bare sød.

Kvinde, 01-08-2015. Kl. 14:35
Er du enig?
 • 7
 • 19

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive