Ser en pige jeg er "forelsket" i, men hun har været sammen med 15 på 1,5 år, har ikke selv set så mange. Har det svært med det og få pakket det væk. Er det mange? Er jeg tosset?

BEC, 32
20-03-2017. Kl. 11:42

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vis:

Jeg synes slet ikke det er noget, du skal dømme hende på. Så har hun været sammen med en del mens hun var SINGLE, det betyder på ingen måder at hun ikke kan finde ud af at være i et forhold :) (det er der jo nogen mænd der lader til at mene)

S (is back), 20-03-2017. Kl. 16:27
Er du enig?
 • 23
 • 18
Se 12 tidligere kommentarer

lige en sjov note nu når vi snakker om det:

http://iform.dk/sundhed/sex/masser-af-sex-goer-dig-uattraktiv

BEC, 32 år 27-03-2017. Kl. 14:00

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Altså i min verden er det ikke mange. Hvis hun har været single og datet en i måneden, så kan jeg ikke se problemet i det. - problemet for mig, ville være hvis personen havde været utro. Men man skal for det meste igennem nogle mænd/kvinder før man finder den eneste ene. Og hvis du godt kan lide hende, så kan jeg ikke se hvorfor hendes fortid skal stoppe det :)

nyligsingle, 24 år 20-03-2017. Kl. 12:03
Er du enig?
 • 16
 • 11
Se 1 tidligere kommentarer

Du er ikke tosset, det er mange. Hvis du er smart så falder du ikke i med begge ben.

Havregrød, 4 år 20-03-2017. Kl. 14:28

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg vil godt gå mod strømmen og sige, at jeg synes, at det lyder af mange. Men samtidigt vil jeg også sige, at det vel egentlig er lige meget, hvis det stopper med dig og du så er den eneste resten af hendes liv.

Men hvorfor kan du ikke slippe det? Føler du dig måske utilstrækkelig? Eller frygter du, at hun måske er mere en seriedater end seriøst kærestepotentiale?

StupidMee, 33 år 20-03-2017. Kl. 21:53
Er du enig?
 • 12
 • 9

Nyd livet piger og afprøv det antal mænd der skal til før i finder den rigtige, jeg er ungkarl og ville hvis jeg fik muligheden også afprøve det nødvendige antal partnere. Det er formålsløst at blive jaloux på fortiden. Det er fremtiden der tæller og måske fortæller hun om sine erfaringer, det kan man nemlig bruge til noget fornuftigt.

Mand 2, 61 år 21-03-2017. Kl. 19:25

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg kan virkelig ikke forstå hvorfor mænd synes det er mange. Altså hvis man gerne vil finde kærligheden, og dater en fyr også går i seng med ham efter 3-4 dates, også fyren dropper en, fordi han kun var ude på sex. Jamen så kommer man da hurtigt op på 15. Hvad ville du så have hun skulle gøre? Stoppe med at date, og stoppe med at lede efter kærligheden. Sex er en stor del af et forhold, og det vi har alle lyster. Så kan ikke forstå hvorfor det er forkert at have 15 sex partner. Altså det er de færreste mænd, som faktisk vil vente på man er forelsket i hinanden, før man går i seng sammen. Altså ville du selv vente i et halvt år, inden du gik i seng med en pige, fordi i skulle være sikre på at i var forelsket? Og hvad så hvis jeres sex efter så lang tid, var vild dårligt? I dagens Danmark, er kan man ikke forvente at folk er jomfruer eller kun har været sammen med 1-2 stykker. I mænd ville aldrig skrive det var for mange, hvis det var en pige der stillede dette spørgsmål, fordi hun havde fundet en fyr der havde været sammen med 15 piger. Men hvis det virkelig går dig så meget på, og du ikke ved om du vil være sammen med hende, fordi hun har været sammen med flere end du har. Så sig du ikke vil være sammen med hende mere, og kom videre. Også skal du nok lade være med at have sex med hende inden, for det gør jo bare at hendes tal stiger endnu mere, og det kan i mænd jo åbenbart ikke lide.

Og lige en sidste ting, bare fordi man har sex med en ny fyr en gang i måneden, behøver ikke betyde at man er en slut eller man ikke kan være tro i et forhold. Det betyder bare, man har nogle lyster som er helt okay. Og hvis du ikke kan klarer det, så må det have noget at gøre med dit selvværd også måske er en jaloux type. For ellers ville du ikke lade hendes bagage påvirke jeres forhold til hinanden.

Kvinde, 24 år 20-03-2017. Kl. 19:43
Er du enig?
 • 15
 • 15
Se 2 tidligere kommentarer

jeg vil da gerne lige svare her.

Det du nævner med at hun skulle have datet en 3-4 gange og så været i seng med dem og gjort det 15 gange i træk, det ikke helt sådan det er forgået. Hun har datet alle disse fyre og et par stykker har været nogen hun har set mere end en gang, men resten har været nogen hun har mødt på tinder, set engang og knallet med dem. Hvor efter hun er blevet enig med sig selv om det ikke var noget for hende og/eller de også havet gang i andre. Men alligevel er hun gået i seng med dem første aften. det lidt en en anden situatiuon end du beskriver "kvinde, 23"

mit selvværd fejler skam ikke noget, jeg prøver blot at passe på mig selv og ikke har den erfaring bag mig og derved ikke rigtigt grundlag for at tage til mig hvad jeg vil og ikke vil andet end min mave fornemmelse siger to ting. "hold dig væk, det er for mange" og "du holder skide meget af hende"

Jaloux er jeg nok lidt men er jeg vel fordi jeg holder af hende. det påvirker heller ikke vores forhold men det påvirker mig!!

BEC, 32 år 27-03-2017. Kl. 13:09

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Tror du skal gøre op med sig selv hvor meget det går dig på!

I min verden så hvis det havde været en fyr havde det været ok men når det er en pige ser man skævt på det! Men lad vær med det piger er lige så meget single som fyre og har lige så meget lyst til sex

Kvinde, 21 år 20-03-2017. Kl. 17:50
Er du enig?
 • 13
 • 15

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Jeg synes ikke det er slemt :) det er trods altså mindre end 1 om måneden. Men vi kan jo ikke bestemme hvad der skal være vigtigt for dig når du finder en partner, så hvis du ikke kan se forbi det, så er det jo sådan det er, uanset hvad vi synes.

Enit , 23 år 20-03-2017. Kl. 19:43
Er du enig?
 • 11
 • 18

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

 • taler grimt og personligt om andre
 • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
 • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
 • har et sprogbrug, der ikke er passende
 • ikke overholder loven 
 • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive