!!!SØGER DESPERAT HJÆLP!!! For knap et år siden, gik min kæreste og jeg fra hinanden, hvilket endte ud i turbulente skænderier. Vi kørte begge hinanden ned i et sort hul. Jeg var så rasende på ham, at jeg ringede til politiet, og meldte ham for alt det kriminelle, han foretager sig... Månederne gik, og vi fandt sammen for nogle måneder siden. Vi har begge lært af vores fejl, og vi føler, vi er skabt for hinanden. Ingen af os datede i mellemtiden, fordi vi følte, vi er de eneste for hinanden.. Nu kommer mit store dilemma, der kører frygteligt på min samvittighed: Min søde kæreste fortalte mig, at han er blevet taget af politiet for mange måneder siden, og skal dermed i retten i den nærmeste fremtid. Og det er jo udelukkende min skyld... Skal jeg fortælle ham, at det er mig, der har meldt ham til politiet, velvidende at han 100% går fra mig, og aldrig vil have noget med mig at gøre?! Tænker på det dagligt, min samvittighed kan ikke bære det. Jeg har jo på en måde forrådt min kæreste, ham der betyder alt for mig.. Ville I tilgive jeres kæreste, hvis I stod i den situation? HJÆLP MODTAGES MED KYSHÅND!!!

Kvinde, 20
14-01-2017. Kl. 13:38
Vis:

Vil svare meget kort og præcist. Ærlighed kommer man længst med. Kan samvittigheden ikke klare det, så må du lette den, ellers får du aldrig ro i maven :)

Scharfs92, 25 år 14-01-2017. Kl. 15:27
Er du enig?
  • 21
  • 28
Se 2 tidligere kommentarer

Hvorfor er du overhovedet sammen med ham?

BareMig97, 20 år 18-01-2017. Kl. 22:55

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Vild historie. Det lyder til at det bedste er at bryde op og i har hvad man ville kalde en "co-dependent relationsship", altså det man helst vil undgå i en række af typer af intime forhold. Se dette link, det ville gavne en stor hjælp - det forklarer om den ideelle parforhold.
https://www.youtube.com/watch?v=Ixc0PkkYkHA&ab_channel=Actualized.org

MasterYoda, 22 år 14-01-2017. Kl. 14:31
Er du enig?
  • 13
  • 22
Se 3 tidligere kommentarer

Selvfølgelig er det ikke din skyld! Det er hans egen skyld, det er jo ham der har gjort det. Og tilmed gjort dig til medskyldig ved at fortælle om hvad han har lavet. Nu har du gjort hvad man skal gøre, og fortalt om det, så du ikke længere står som skyldig i andet end anstændighed.

Amanda-Maria, 29 år 16-01-2017. Kl. 19:21

Du skal være logget ind for at kunne skrive

Ugens quickie

Retningsliner

Husk at tale pænt til hinanden, ik? Det er mere nice for alle.

Vi fjerner indlæg, som:

  • taler grimt og personligt om andre
  • indeholder links til billeder af andre end dig selv. Hvis vi mistænker, at personen på billedet ikke har givet tilladelse til det, så fjerner vi det. No questions asked. 
  • kun har til hensigt at reklamere for kommercielle produkter
  • har et sprogbrug, der ikke er passende
  • ikke overholder loven 
  • bare er nederen og ikke bidrager til en positiv debat

Er du uenig i en kommentar, så giv den en thumbs down. Brug kun "Rapportér", hvis det strider imod disse.

Brugere, der gentagne gange ignorerer advarsler, vil blive blokeret.

Har I spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til os på digital@benjamin.dk

 

 

Du skal være logget ind for at kunne skrive